Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12358
Назва: | Обґрунтування технології виробництва напівфабрикатів бісквітних на основі сухих сумішей |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva napivfabrykativ biskvitnykh na osnovi sukhykh sumishei |
Автори: | Кабаненко, Аліна Валеріївна Kabanenko, Alina Valeriivna |
Ключові слова: | бісквітний напівфабрикат biskvitnyi napivfabrykat суха суміш sukha sumish цукри tsukry зольність zolnist готовий виріб hotovyi vyrib |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Кабаненко А. В. Обґрунтування технології виробництва напівфабрикатів бісквітних на основі сухих сумішей : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Кабаненко Аліна Валеріївна; наук. керівник Кошулько Віталій; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 61 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12358 |
Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження – технологія виробництва бісквітних напівфабрикатів на основі сухих бісквітних сумішей закордонного виробництва. Предмет дослідження – зв’язок показників якості сухих бісквітних сумішей закордонного виробництва та технологічних параметрів процесу з якісними показниками отриманого бісквітного напівфабрикату. Метою роботи є обґрунтування та розробка технології бісквітних напівфабрикатів на основі сухих сумішей та оцінка їх якості. Борошняні кондитерські вироби є традиційним для споживчого ринку продуктом і займають перше місце з продажу серед усіх видів кондитерських виробів. До них відносяться, насамперед, печиво та вафлі, а також бісквіти, кекси, рулети, торти та тістечка. Основою таких виробів є бісквітний напівфабрикат. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva biskvitnykh napivfabrykativ na osnovi sukhykh biskvitnykh sumishei zakordonnoho vyrobnytstva. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti sukhykh biskvitnykh sumishei zakordonnoho vyrobnytstva ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy otrymanoho biskvitnoho napivfabrykatu. Metoiu roboty ye obgruntuvannia ta rozrobka tekhnolohii biskvitnykh napivfabrykativ na osnovi sukhykh sumishei ta otsinka yikh yakosti. Boroshniani kondyterski vyroby ye tradytsiinym dlia spozhyvchoho rynku produktom i zaimaiut pershe mistse z prodazhu sered usikh vydiv kondyterskykh vyrobiv. Do nykh vidnosiatsia, nasampered, pechyvo ta vafli, a takozh biskvity, keksy, rulety, torty ta tistechka. Osnovoiu takykh vyrobiv ye biskvitnyi napivfabrykat. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12358 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кабаненко А. В..pdf | 1,09 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.