Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1239
Title: Вплив похідних ендикового ангідриду на мікробіологічну забрудненість зерна
Other Titles: Influence of derivatives of endic anhydride on microbiological contamination of grain
Authors: Миколенко, Світлана Юріївна
Mykolenko, Svitlana
Пальчиков, Віталій Олександрович
Palchikov, Vitaly
Гезь, Яна Василівна
Gez, Yana
Омельченко, Марина Юріївна
Omelchenko, Marina
Чернобривець, Руслана Олександрівна
Chernobryvets, Ruslana
Keywords: зерно
grain
пшениця
wheat
похідні ендикового ангідриду
derivatives of endicuronic anhydride
знезараження
decontamination
Issue Date: 2017
Publisher: Інститут продовольчих ресурсів НААН
Citation: Вплив похідних ендикового ангідриду на мікробіологічну забрудненість зерна / С. Ю. Миколенко, В. А. Пальчиков, Я. В. Гезь [та ін.] // Інноваційний розвиток харчової індустрії: збірник наук. праць за матер. V Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 14 грудня 2017 р.). - Київ, 2017. - С. 89-90.-Режим доступу:http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1239
Abstract: Використання хімічних способів захисту рослин та їх насіння у харчовому ланцюзі «з лану до столу» передбачає появу втрат зерна, тому важливість розробки нових протруювачів не викликає сумнівів. Розроблено технологічні підходи до знезараження зерна шляхом використання ефективних фунгобактерицидів.
URI: http://iprkyiv.com/index.php/tezy-do-konferentsii
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1239
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Вплив похідних ...pdf286,71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.