Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1239
Назва: Вплив похідних ендикового ангідриду на мікробіологічну забрудненість зерна
Інші назви: Influence of derivatives of endic anhydride on microbiological contamination of grain
Автори: Миколенко, Світлана Юріївна
Mykolenko, Svitlana
Пальчиков, Віталій Олександрович
Palchikov, Vitaly
Гезь, Яна Василівна
Gez, Yana
Омельченко, Марина Юріївна
Omelchenko, Marina
Чернобривець, Руслана Олександрівна
Chernobryvets, Ruslana
Ключові слова: зерно
grain
пшениця
wheat
похідні ендикового ангідриду
derivatives of endicuronic anhydride
знезараження
decontamination
Дата публікації: 2017
Видавництво: Інститут продовольчих ресурсів НААН
Бібліографічний опис: Вплив похідних ендикового ангідриду на мікробіологічну забрудненість зерна / С. Ю. Миколенко, В. А. Пальчиков, Я. В. Гезь [та ін.] // Інноваційний розвиток харчової індустрії: збірник наук. праць за матер. V Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 14 грудня 2017 р.). - Київ, 2017. - С. 89-90.-Режим доступу:http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1239
Короткий огляд (реферат): Використання хімічних способів захисту рослин та їх насіння у харчовому ланцюзі «з лану до столу» передбачає появу втрат зерна, тому важливість розробки нових протруювачів не викликає сумнівів. Розроблено технологічні підходи до знезараження зерна шляхом використання ефективних фунгобактерицидів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://iprkyiv.com/index.php/tezy-do-konferentsii
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1239
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вплив похідних ...pdf286,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.