Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1239
Назва: | Вплив похідних ендикового ангідриду на мікробіологічну забрудненість зерна |
Інші назви: | Influence of derivatives of endic anhydride on microbiological contamination of grain |
Автори: | Миколенко, Світлана Юріївна Mykolenko, Svitlana Пальчиков, Віталій Олександрович Palchikov, Vitaly Гезь, Яна Василівна Gez, Yana Омельченко, Марина Юріївна Omelchenko, Marina Чернобривець, Руслана Олександрівна Chernobryvets, Ruslana |
Ключові слова: | зерно grain пшениця wheat похідні ендикового ангідриду derivatives of endicuronic anhydride знезараження decontamination |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Інститут продовольчих ресурсів НААН |
Бібліографічний опис: | Вплив похідних ендикового ангідриду на мікробіологічну забрудненість зерна / С. Ю. Миколенко, В. А. Пальчиков, Я. В. Гезь [та ін.] // Інноваційний розвиток харчової індустрії: збірник наук. праць за матер. V Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 14 грудня 2017 р.). - Київ, 2017. - С. 89-90.-Режим доступу:http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1239 |
Короткий огляд (реферат): | Використання хімічних способів захисту рослин та їх насіння у харчовому ланцюзі «з лану до столу» передбачає появу втрат зерна, тому важливість розробки нових протруювачів не викликає сумнівів. Розроблено технологічні підходи до знезараження зерна шляхом використання ефективних фунгобактерицидів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://iprkyiv.com/index.php/tezy-do-konferentsii http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1239 |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вплив похідних ...pdf | 286,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.