Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12419
Title: Технологія виробництва продукції перепелів у господарстві фізичної особи-підприємця «Сніжкова В.В.» Запорізького району Запорізької області
Other Titles: Tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii perepeliv u hospodarstvi fizychnoi osoby-pidpryiemtsia «Snizhkova V.V.» Zaporizkoho raionu Zaporizkoi oblasti
Authors: Василенко, Костянтин Ігорович
Vasylenko, Kostiantyn Ihorovych
Keywords: перепелівництво
quail farming
японський перепел
Japanese quail
перепелині яйця
quail eggs
несучість перепілок
quail egg production
Issue Date: 2025
Publisher: Дніпровський ДАЕУ
Citation: Василенко К. І. Технологія виробництва продукції перепелів у господарстві фізичної особи-підприємця «Сніжкова В.В.» Запорізького району Запорізької області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Василенко Костянтин Ігорович ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2025. – 62 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12419.
Abstract: Об’єм кваліфікаційної роботи включає 62 сторінок, складається з 6 розділів, містить 11 таблиць, з використанням 29 літературних джерел. Наведено аналіз господарської діяльності ФОП «Сніжкова В.В.», яке спеціалізується на виробництві продукції галузі перепелівництва. Поголів’я перепелів в господарстві нараховувало у 2024 році 35,0 тис. голів. Товарне стадо перепелів в кількості 24 тис. голів відрізняється високими показниками несучості (198 шт. яєць) та маси яєць (12,1 г). Всі технологічні процеси організовані у суворій відповідності з технічними нормами та ветеринарно-санітарними вимогами, що забезпечує високу якість продукції та стабільну економічну ефективність господарства. The volume of the qualification work includes 62 pages, consists of 6 sections, contains 11 tables, using 29 literary sources. An analysis of the economic activity of the individual entrepreneur "Snizhkova V.V.", which specializes in the production of quail products, is presented. The quail population on the farm amounted to 35.0 thousand heads in 2024. The commercial herd of quails in the amount of 24 thousand heads is distinguished by high egg production (198 pcs. eggs) and egg mass (12.1 g). All technological processes are organized in strict accordance with technical standards and veterinary and sanitary requirements, which ensures high product quality and stable economic efficiency of the farm.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12419
Appears in Collections:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Василенко К. І..pdf506,36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.