Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12419
Назва: Технологія виробництва продукції перепелів у господарстві фізичної особи-підприємця «Сніжкова В.В.» Запорізького району Запорізької області
Інші назви: Tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii perepeliv u hospodarstvi fizychnoi osoby-pidpryiemtsia «Snizhkova V.V.» Zaporizkoho raionu Zaporizkoi oblasti
Автори: Василенко, Костянтин Ігорович
Vasylenko, Kostiantyn Ihorovych
Ключові слова: перепелівництво
quail farming
японський перепел
Japanese quail
перепелині яйця
quail eggs
несучість перепілок
quail egg production
Дата публікації: 2025
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Василенко К. І. Технологія виробництва продукції перепелів у господарстві фізичної особи-підприємця «Сніжкова В.В.» Запорізького району Запорізької області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Василенко Костянтин Ігорович ; наук. керівник Похил В. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2025. – 62 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12419.
Короткий огляд (реферат): Об’єм кваліфікаційної роботи включає 62 сторінок, складається з 6 розділів, містить 11 таблиць, з використанням 29 літературних джерел. Наведено аналіз господарської діяльності ФОП «Сніжкова В.В.», яке спеціалізується на виробництві продукції галузі перепелівництва. Поголів’я перепелів в господарстві нараховувало у 2024 році 35,0 тис. голів. Товарне стадо перепелів в кількості 24 тис. голів відрізняється високими показниками несучості (198 шт. яєць) та маси яєць (12,1 г). Всі технологічні процеси організовані у суворій відповідності з технічними нормами та ветеринарно-санітарними вимогами, що забезпечує високу якість продукції та стабільну економічну ефективність господарства. The volume of the qualification work includes 62 pages, consists of 6 sections, contains 11 tables, using 29 literary sources. An analysis of the economic activity of the individual entrepreneur "Snizhkova V.V.", which specializes in the production of quail products, is presented. The quail population on the farm amounted to 35.0 thousand heads in 2024. The commercial herd of quails in the amount of 24 thousand heads is distinguished by high egg production (198 pcs. eggs) and egg mass (12.1 g). All technological processes are organized in strict accordance with technical standards and veterinary and sanitary requirements, which ensures high product quality and stable economic efficiency of the farm.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12419
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Василенко К. І..pdf506,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.