Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12433
Title: | Технологія виробництва молока корів у господарстві дослідна станція «Ерастівка» Кам’янського району Дніпропетровської області |
Other Titles: | Tekhnolohiia vyrobnytstva moloka koriv u hospodarstvi doslidna stantsiia «Erastivka» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Authors: | Литвиненко, Марія Романівна Lytvynenko, Mariia Romanivna |
Keywords: | виробництво молока milk production ВРХ cattle молочне скотарство dairy farming |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Дніпровський ДАЕУ |
Citation: | Литвиненко М. Р. Технологія виробництва молока корів у господарстві дослідна станція «Ерастівка» Кам’янського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Литвиненко Марія Романівна ; наук. керівник Санжара Р. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2025. – 63 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12433. |
Abstract: | Виконана робота має 63 сторінки тексту, 15 таблиць та 8 рисунків. Кількість проаналізованих джерел – 46. В роботі приведено технологію виробництва молока корів у господарстві дослідна станція «Ерастівка» Кам’янського району Дніпропетровської області. Вивчено: Породний, класний та віковий склад стада, продуктивні якості дійного стада, відтворювальну здатність корів, технологія годівлі тварин, умови утримання корів та молодняку, доїння тварин, первинну обробку і реалізацію молока, економічну ефективність виробництва молока. The completed work consists of 63 pages of text, 15 tables, and 8 figures. A total of 46 sources were analyzed. The study presents the technology of milk production from cows at the research station "Erastivka" in the Kamianske district of Dnipropetrovsk region. The following aspects were examined: the breed, class, and age composition of the herd; productive qualities of the dairy herd; reproductive capacity of cows; animal feeding technology; housing conditions for cows and young stock; milking procedures; initial milk processing and sales; and the economic efficiency of milk production. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12433 |
Appears in Collections: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Литвиненко М. Р..pdf | 1,79 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.