Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12433
Назва: | Технологія виробництва молока корів у господарстві дослідна станція «Ерастівка» Кам’янського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Tekhnolohiia vyrobnytstva moloka koriv u hospodarstvi doslidna stantsiia «Erastivka» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Литвиненко, Марія Романівна Lytvynenko, Mariia Romanivna |
Ключові слова: | виробництво молока milk production ВРХ cattle молочне скотарство dairy farming |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Литвиненко М. Р. Технологія виробництва молока корів у господарстві дослідна станція «Ерастівка» Кам’янського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Литвиненко Марія Романівна ; наук. керівник Санжара Р. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2025. – 63 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12433. |
Короткий огляд (реферат): | Виконана робота має 63 сторінки тексту, 15 таблиць та 8 рисунків. Кількість проаналізованих джерел – 46. В роботі приведено технологію виробництва молока корів у господарстві дослідна станція «Ерастівка» Кам’янського району Дніпропетровської області. Вивчено: Породний, класний та віковий склад стада, продуктивні якості дійного стада, відтворювальну здатність корів, технологія годівлі тварин, умови утримання корів та молодняку, доїння тварин, первинну обробку і реалізацію молока, економічну ефективність виробництва молока. The completed work consists of 63 pages of text, 15 tables, and 8 figures. A total of 46 sources were analyzed. The study presents the technology of milk production from cows at the research station "Erastivka" in the Kamianske district of Dnipropetrovsk region. The following aspects were examined: the breed, class, and age composition of the herd; productive qualities of the dairy herd; reproductive capacity of cows; animal feeding technology; housing conditions for cows and young stock; milking procedures; initial milk processing and sales; and the economic efficiency of milk production. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12433 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Литвиненко М. Р..pdf | 1,79 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.