Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12468
Title: Технологія виробництва м’яса курчат-бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агро-Овен» Дніпровського району Дніпропетровської області
Other Titles: Tekhnolohiia vyrobnytstva miasa kurchat-broileriv u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahro-Oven» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Authors: Самофал, Олександр Едуардович
Samofal, Oleksandr Eduardovych
Keywords: конверсія корму
feed conversion
умови вирощування
rearing conditions
курчата-бройлери
broiler chickens
приріст
growth
Issue Date: 2025
Publisher: Дніпровський ДАЕУ
Citation: Самофал О. Е. Технологія виробництва м’яса курчат-бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агро-Овен» Дніпровського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Самофал Олександр Едуардович ; наук. керівник Санжара Р. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2025. – 60 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12468.
Abstract: В роботі наведено технологічні особливості вирощування і відгодівлі курчат бройлерів у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Агро-Овен» Дніпропетровської області Проаналізовано умови утримання, годівля, догляд за відгодівельним поголів’ям, а також показники їх інтенсивного росту та затрати корму. The paper presents the technological aspects of rearing and fattening broiler chickens at the Limited Liability Company "Agro-Oven" in the Dnipropetrovsk region. The conditions of keeping, feeding, and care of the fattening stock are analyzed, as well as the indicators of their intensive growth and feed consumption.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12468
Appears in Collections:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Самофал О. Е..pdf1,18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.