Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12468
Назва: | Технологія виробництва м’яса курчат-бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агро-Овен» Дніпровського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Tekhnolohiia vyrobnytstva miasa kurchat-broileriv u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ahro-Oven» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Самофал, Олександр Едуардович Samofal, Oleksandr Eduardovych |
Ключові слова: | конверсія корму feed conversion умови вирощування rearing conditions курчата-бройлери broiler chickens приріст growth |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Самофал О. Е. Технологія виробництва м’яса курчат-бройлерів у товаристві з обмеженою відповідальністю «Агро-Овен» Дніпровського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Самофал Олександр Едуардович ; наук. керівник Санжара Р. А. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2025. – 60 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12468. |
Короткий огляд (реферат): | В роботі наведено технологічні особливості вирощування і відгодівлі курчат бройлерів у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Агро-Овен» Дніпропетровської області Проаналізовано умови утримання, годівля, догляд за відгодівельним поголів’ям, а також показники їх інтенсивного росту та затрати корму. The paper presents the technological aspects of rearing and fattening broiler chickens at the Limited Liability Company "Agro-Oven" in the Dnipropetrovsk region. The conditions of keeping, feeding, and care of the fattening stock are analyzed, as well as the indicators of their intensive growth and feed consumption. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12468 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Самофал О. Е..pdf | 1,18 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.