Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12591| Title: | Удосконалення процесу приготування кормів на бройлерній птахофермі з розробкою подрібнювача зерна |
| Other Titles: | Udoskonalennia protsesu pryhotuvannia kormiv na broilernii ptakhofermi z rozrobkoiu podribniuvacha zerna |
| Authors: | Муза, Олександр Юрійович Muza, Oleksandr Yuriiovych |
| Keywords: | бройлер broiler комбікорм kombikorm рецепт retsept комбікормовий завод kombikormovyi zavod молоток molotok |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Citation: | Муза О. Ю. Удосконалення процесу приготування кормів на бройлерній птахофермі з розробкою подрібнювача зерна: пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр»: 208 «Агроінженерія» / Муза Олександр Юрійович; наук. керівник Лупко Кристина; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра інжинірингу технічних систем. – Дніпро, 2025. – 71 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12591 |
| Abstract: | Метою дипломного проєкту є удосконалення процесу приготування кормів на бройлерній птахофермі шляхом створення високопродуктивної, енергетично ефективної та технологічно гнучкої системи подрібнення зерна, яка забезпечить підвищення якості комбікормів та зниження собівартості м’яса бройлерів. Metoiu dyplomnoho proiektu ye udoskonalennia protsesu pryhotuvannia kormiv na broilernii ptakhofermi shliakhom stvorennia vysokoproduktyvnoi, enerhetychno efektyvnoi ta tekhnolohichno hnuchkoi systemy podribnennia zerna, yaka zabezpechyt pidvyshchennia yakosti kombikormiv ta znyzhennia sobivartosti miasa broileriv. |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12591 |
| Appears in Collections: | Кафедра інжинірингу технічних систем. Бакалаври |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Муза О. Ю..pdf | 2,53 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
