Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12591
Назва: Удосконалення процесу приготування кормів на бройлерній птахофермі з розробкою подрібнювача зерна
Інші назви: Udoskonalennia protsesu pryhotuvannia kormiv na broilernii ptakhofermi z rozrobkoiu podribniuvacha zerna
Автори: Муза, Олександр Юрійович
Muza, Oleksandr Yuriiovych
Ключові слова: бройлер
broiler
комбікорм
kombikorm
рецепт
retsept
комбікормовий завод
kombikormovyi zavod
молоток
molotok
Дата публікації: 2025
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Муза О. Ю. Удосконалення процесу приготування кормів на бройлерній птахофермі з розробкою подрібнювача зерна: пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр»: 208 «Агроінженерія» / Муза Олександр Юрійович; наук. керівник Лупко Кристина; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра інжинірингу технічних систем. – Дніпро, 2025. – 71 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12591
Короткий огляд (реферат): Метою дипломного проєкту є удосконалення процесу приготування кормів на бройлерній птахофермі шляхом створення високопродуктивної, енергетично ефективної та технологічно гнучкої системи подрібнення зерна, яка забезпечить підвищення якості комбікормів та зниження собівартості м’яса бройлерів. Metoiu dyplomnoho proiektu ye udoskonalennia protsesu pryhotuvannia kormiv na broilernii ptakhofermi shliakhom stvorennia vysokoproduktyvnoi, enerhetychno efektyvnoi ta tekhnolohichno hnuchkoi systemy podribnennia zerna, yaka zabezpechyt pidvyshchennia yakosti kombikormiv ta znyzhennia sobivartosti miasa broileriv.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12591
Розташовується у зібраннях:Кафедра інжинірингу технічних систем. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Муза О. Ю..pdf2,53 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.