Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12591
Назва: | Удосконалення процесу приготування кормів на бройлерній птахофермі з розробкою подрібнювача зерна |
Інші назви: | Udoskonalennia protsesu pryhotuvannia kormiv na broilernii ptakhofermi z rozrobkoiu podribniuvacha zerna |
Автори: | Муза, Олександр Юрійович Muza, Oleksandr Yuriiovych |
Ключові слова: | бройлер broiler комбікорм kombikorm рецепт retsept комбікормовий завод kombikormovyi zavod молоток molotok |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Муза О. Ю. Удосконалення процесу приготування кормів на бройлерній птахофермі з розробкою подрібнювача зерна: пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр»: 208 «Агроінженерія» / Муза Олександр Юрійович; наук. керівник Лупко Кристина; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра інжинірингу технічних систем. – Дніпро, 2025. – 71 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12591 |
Короткий огляд (реферат): | Метою дипломного проєкту є удосконалення процесу приготування кормів на бройлерній птахофермі шляхом створення високопродуктивної, енергетично ефективної та технологічно гнучкої системи подрібнення зерна, яка забезпечить підвищення якості комбікормів та зниження собівартості м’яса бройлерів. Metoiu dyplomnoho proiektu ye udoskonalennia protsesu pryhotuvannia kormiv na broilernii ptakhofermi shliakhom stvorennia vysokoproduktyvnoi, enerhetychno efektyvnoi ta tekhnolohichno hnuchkoi systemy podribnennia zerna, yaka zabezpechyt pidvyshchennia yakosti kombikormiv ta znyzhennia sobivartosti miasa broileriv. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12591 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра інжинірингу технічних систем. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Муза О. Ю..pdf | 2,53 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.