Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12624| Title: | Удосконалення технологічної лінії з підготовки насіння кондитерського соняшнику до переробки | 
| Other Titles: | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z pidhotovky nasinnia kondyterskoho soniashnyku do pererobky | 
| Authors: | Руднєв, Дмитро Олександрович Rudniev, Dmytro Oleksandrovych  | 
| Keywords: | льон олійний lon oliinyi лляна олія lliana oliia холодне пресування kholodne presuvannia гаряче пресування hariache presuvannia екстракція ekstraktsiia макуха makukha  | 
| Issue Date: | 2025 | 
| Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | 
| Citation: | Руднєв Д. О. Удосконалення технологічної лінії з підготовки насіння кондитерського соняшнику до переробки : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Руднєв Дмитро Олександрович; наук. керівник Півоваров Олександр; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 63 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12624 | 
| Abstract: | Об’єкт дослідження – технологія підготовки насіння соняшнику кондитерського до переробки. Предмет дослідження – зв’язок показників якості насіння соняшнику та технологічних параметрів процесу її підготовки до переробки. Метою роботи є вдосконалення технологічної лінії сепарації насіння кондитерського соняшнику з використанням новітніх агротехнологій та обладнання для підвищення якості продукції, зменшення витрат сировини, енергоспоживання та трудових ресурсів, а також для забезпечення економічної ефективності виробництва. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia pidhotovky nasinnia soniashnyku kondyterskoho do pererobky. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti nasinnia soniashnyku ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu yii pidhotovky do pererobky. Metoiu roboty ye vdoskonalennia tekhnolohichnoi linii separatsii nasinnia kondyterskoho soniashnyku z vykorystanniam novitnikh ahrotekhnolohii ta obladnannia dlia pidvyshchennia yakosti produktsii, zmenshennia vytrat syrovyny, enerhospozhyvannia ta trudovykh resursiv, a takozh dlia zabezpechennia ekonomichnoi efektyvnosti vyrobnytstva. | 
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12624 | 
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій.  Бакалаври | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Руднєв Д. О..pdf | 3,33 MB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
