Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12624
Title: Удосконалення технологічної лінії з підготовки насіння кондитерського соняшнику до переробки
Other Titles: Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z pidhotovky nasinnia kondyterskoho soniashnyku do pererobky
Authors: Руднєв, Дмитро Олександрович
Rudniev, Dmytro Oleksandrovych
Keywords: льон олійний
lon oliinyi
лляна олія
lliana oliia
холодне пресування
kholodne presuvannia
гаряче пресування
hariache presuvannia
екстракція
ekstraktsiia
макуха
makukha
Issue Date: 2025
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Руднєв Д. О. Удосконалення технологічної лінії з підготовки насіння кондитерського соняшнику до переробки : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Руднєв Дмитро Олександрович; наук. керівник Півоваров Олександр; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 63 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12624
Abstract: Об’єкт дослідження – технологія підготовки насіння соняшнику кондитерського до переробки. Предмет дослідження – зв’язок показників якості насіння соняшнику та технологічних параметрів процесу її підготовки до переробки. Метою роботи є вдосконалення технологічної лінії сепарації насіння кондитерського соняшнику з використанням новітніх агротехнологій та обладнання для підвищення якості продукції, зменшення витрат сировини, енергоспоживання та трудових ресурсів, а також для забезпечення економічної ефективності виробництва. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia pidhotovky nasinnia soniashnyku kondyterskoho do pererobky. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti nasinnia soniashnyku ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu yii pidhotovky do pererobky. Metoiu roboty ye vdoskonalennia tekhnolohichnoi linii separatsii nasinnia kondyterskoho soniashnyku z vykorystanniam novitnikh ahrotekhnolohii ta obladnannia dlia pidvyshchennia yakosti produktsii, zmenshennia vytrat syrovyny, enerhospozhyvannia ta trudovykh resursiv, a takozh dlia zabezpechennia ekonomichnoi efektyvnosti vyrobnytstva.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12624
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Руднєв Д. О..pdf3,33 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.