Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12624| Назва: | Удосконалення технологічної лінії з підготовки насіння кондитерського соняшнику до переробки | 
| Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z pidhotovky nasinnia kondyterskoho soniashnyku do pererobky | 
| Автори: | Руднєв, Дмитро Олександрович Rudniev, Dmytro Oleksandrovych  | 
| Ключові слова: | льон олійний lon oliinyi лляна олія lliana oliia холодне пресування kholodne presuvannia гаряче пресування hariache presuvannia екстракція ekstraktsiia макуха makukha  | 
| Дата публікації: | 2025 | 
| Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | 
| Бібліографічний опис: | Руднєв Д. О. Удосконалення технологічної лінії з підготовки насіння кондитерського соняшнику до переробки : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Руднєв Дмитро Олександрович; наук. керівник Півоваров Олександр; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 63 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12624 | 
| Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження – технологія підготовки насіння соняшнику кондитерського до переробки. Предмет дослідження – зв’язок показників якості насіння соняшнику та технологічних параметрів процесу її підготовки до переробки. Метою роботи є вдосконалення технологічної лінії сепарації насіння кондитерського соняшнику з використанням новітніх агротехнологій та обладнання для підвищення якості продукції, зменшення витрат сировини, енергоспоживання та трудових ресурсів, а також для забезпечення економічної ефективності виробництва. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia pidhotovky nasinnia soniashnyku kondyterskoho do pererobky. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti nasinnia soniashnyku ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu yii pidhotovky do pererobky. Metoiu roboty ye vdoskonalennia tekhnolohichnoi linii separatsii nasinnia kondyterskoho soniashnyku z vykorystanniam novitnikh ahrotekhnolohii ta obladnannia dlia pidvyshchennia yakosti produktsii, zmenshennia vytrat syrovyny, enerhospozhyvannia ta trudovykh resursiv, a takozh dlia zabezpechennia ekonomichnoi efektyvnosti vyrobnytstva. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12624 | 
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій.  Бакалаври | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Руднєв Д. О..pdf | 3,33 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
