Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12624
Назва: Удосконалення технологічної лінії з підготовки насіння кондитерського соняшнику до переробки
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z pidhotovky nasinnia kondyterskoho soniashnyku do pererobky
Автори: Руднєв, Дмитро Олександрович
Rudniev, Dmytro Oleksandrovych
Ключові слова: льон олійний
lon oliinyi
лляна олія
lliana oliia
холодне пресування
kholodne presuvannia
гаряче пресування
hariache presuvannia
екстракція
ekstraktsiia
макуха
makukha
Дата публікації: 2025
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Руднєв Д. О. Удосконалення технологічної лінії з підготовки насіння кондитерського соняшнику до переробки : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Руднєв Дмитро Олександрович; наук. керівник Півоваров Олександр; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 63 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12624
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження – технологія підготовки насіння соняшнику кондитерського до переробки. Предмет дослідження – зв’язок показників якості насіння соняшнику та технологічних параметрів процесу її підготовки до переробки. Метою роботи є вдосконалення технологічної лінії сепарації насіння кондитерського соняшнику з використанням новітніх агротехнологій та обладнання для підвищення якості продукції, зменшення витрат сировини, енергоспоживання та трудових ресурсів, а також для забезпечення економічної ефективності виробництва. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia pidhotovky nasinnia soniashnyku kondyterskoho do pererobky. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti nasinnia soniashnyku ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu yii pidhotovky do pererobky. Metoiu roboty ye vdoskonalennia tekhnolohichnoi linii separatsii nasinnia kondyterskoho soniashnyku z vykorystanniam novitnikh ahrotekhnolohii ta obladnannia dlia pidvyshchennia yakosti produktsii, zmenshennia vytrat syrovyny, enerhospozhyvannia ta trudovykh resursiv, a takozh dlia zabezpechennia ekonomichnoi efektyvnosti vyrobnytstva.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12624
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Руднєв Д. О..pdf3,33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.