Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12628
Title: Обґрунтування технології виробництва цукеркових кондитерських виробів на основі вівсяних пластівців
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukerkovykh kondyterskykh vyrobiv na osnovi vivsianykh plastivtsiv
Authors: Сабанцева, Вікторія Олександрівна
Sabantseva, Viktoriia Oleksandrivna
Keywords: вівсяні пластівці
vivsiani plastivtsi
комбінований продукт
kombinovanyi produkt
цукерки
tsukerky
молоко
moloko
білки
bilky
зернова сировина
zernova syrovyna
харчові волокна
kharchovi volokna
Issue Date: 2025
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Сабанцева В. О. Обґрунтування технології виробництва цукеркових кондитерських виробів на основі вівсяних пластівців : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Сабанцева Вікторія Олександрівна; наук. керівник Тимчак Дмитро; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 62 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12628
Abstract: Об’єкт дослідження – технологія та рецептури виробництва м’яких цукерок на основі вівсяних пластівців підвищеної біологічної цінності. Предмет дослідження – зв’язок показників якості вихідної сировини та технологічних параметрів процесу з якісними показниками м’яких цукерок на основі вівсяних пластівців підвищеної біологічної цінності. Метою роботи є розробка технології м’яких цукерок на основі вівсяних пластівців підвищеної біологічної цінності, а також комплексна оцінка їх якості. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia ta retseptury vyrobnytstva miakykh tsukerok na osnovi vivsianykh plastivtsiv pidvyshchenoi biolohichnoi tsinnosti. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti vykhidnoi syrovyny ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy miakykh tsukerok na osnovi vivsianykh plastivtsiv pidvyshchenoi biolohichnoi tsinnosti. Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii miakykh tsukerok na osnovi vivsianykh plastivtsiv pidvyshchenoi biolohichnoi tsinnosti, a takozh kompleksna otsinka yikh yakosti.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12628
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сабанцева В. О..pdf1,06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.