Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12628
Назва: Обґрунтування технології виробництва цукеркових кондитерських виробів на основі вівсяних пластівців
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukerkovykh kondyterskykh vyrobiv na osnovi vivsianykh plastivtsiv
Автори: Сабанцева, Вікторія Олександрівна
Sabantseva, Viktoriia Oleksandrivna
Ключові слова: вівсяні пластівці
vivsiani plastivtsi
комбінований продукт
kombinovanyi produkt
цукерки
tsukerky
молоко
moloko
білки
bilky
зернова сировина
zernova syrovyna
харчові волокна
kharchovi volokna
Дата публікації: 2025
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Сабанцева В. О. Обґрунтування технології виробництва цукеркових кондитерських виробів на основі вівсяних пластівців : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Сабанцева Вікторія Олександрівна; наук. керівник Тимчак Дмитро; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 62 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12628
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження – технологія та рецептури виробництва м’яких цукерок на основі вівсяних пластівців підвищеної біологічної цінності. Предмет дослідження – зв’язок показників якості вихідної сировини та технологічних параметрів процесу з якісними показниками м’яких цукерок на основі вівсяних пластівців підвищеної біологічної цінності. Метою роботи є розробка технології м’яких цукерок на основі вівсяних пластівців підвищеної біологічної цінності, а також комплексна оцінка їх якості. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia ta retseptury vyrobnytstva miakykh tsukerok na osnovi vivsianykh plastivtsiv pidvyshchenoi biolohichnoi tsinnosti. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti vykhidnoi syrovyny ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy miakykh tsukerok na osnovi vivsianykh plastivtsiv pidvyshchenoi biolohichnoi tsinnosti. Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii miakykh tsukerok na osnovi vivsianykh plastivtsiv pidvyshchenoi biolohichnoi tsinnosti, a takozh kompleksna otsinka yikh yakosti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12628
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сабанцева В. О..pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.