Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12630| Title: | Обґрунтування технології виробництва виробів борошняних з додаванням порошків із рослинної сировини |
| Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vyrobiv boroshnianykh z dodavanniam poroshkiv iz roslynnoi syrovyny |
| Authors: | Сещенко, Ілля Олександрович Seshchenko, Illia Oleksandrovych |
| Keywords: | вироби хлібобулочні vyroby khlibobulochni шпинат shpynat селера selera борошно boroshno тісто tisto енергетична цінність enerhetychna tsinnist |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Citation: | Сещенко І. О. Обґрунтування технології виробництва виробів борошняних з додаванням порошків із рослинної сировини : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Сещенко Ілля Олександрович; наук. керівник Тертишний Олег; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 64 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12630 |
| Abstract: | Об’єкт дослідження – хлібобулочні вироби підвищеної харчової цінності з використанням порошків із листя шпинату та черешків селери. Предмет дослідження – зв’язок показників якості вихідної сировини та технологічних параметрів процесу з якісними показниками отриманих хлібобулочних виробів. Мета дослідження – розробка та оцінка якості хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з використанням порошків із листя шпинату та черешків селери. Obiekt doslidzhennia – khlibobulochni vyroby pidvyshchenoi kharchovoi tsinnosti z vykorystanniam poroshkiv iz lystia shpynatu ta chereshkiv selery. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti vykhidnoi syrovyny ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy otrymanykh khlibobulochnykh vyrobiv. Meta doslidzhennia – rozrobka ta otsinka yakosti khlibobulochnykh vyrobiv pidvyshchenoi kharchovoi tsinnosti z vykorystanniam poroshkiv iz lystia shpynatu ta chereshkiv selery. |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12630 |
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Сещенко І. О..pdf | 1,2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
