Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12630
Назва: Обґрунтування технології виробництва виробів борошняних з додаванням порошків із рослинної сировини
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva vyrobiv boroshnianykh z dodavanniam poroshkiv iz roslynnoi syrovyny
Автори: Сещенко, Ілля Олександрович
Seshchenko, Illia Oleksandrovych
Ключові слова: вироби хлібобулочні
vyroby khlibobulochni
шпинат
shpynat
селера
selera
борошно
boroshno
тісто
tisto
енергетична цінність
enerhetychna tsinnist
Дата публікації: 2025
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Сещенко І. О. Обґрунтування технології виробництва виробів борошняних з додаванням порошків із рослинної сировини : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Сещенко Ілля Олександрович; наук. керівник Тертишний Олег; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 64 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12630
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження – хлібобулочні вироби підвищеної харчової цінності з використанням порошків із листя шпинату та черешків селери. Предмет дослідження – зв’язок показників якості вихідної сировини та технологічних параметрів процесу з якісними показниками отриманих хлібобулочних виробів. Мета дослідження – розробка та оцінка якості хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з використанням порошків із листя шпинату та черешків селери. Obiekt doslidzhennia – khlibobulochni vyroby pidvyshchenoi kharchovoi tsinnosti z vykorystanniam poroshkiv iz lystia shpynatu ta chereshkiv selery. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti vykhidnoi syrovyny ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy otrymanykh khlibobulochnykh vyrobiv. Meta doslidzhennia – rozrobka ta otsinka yakosti khlibobulochnykh vyrobiv pidvyshchenoi kharchovoi tsinnosti z vykorystanniam poroshkiv iz lystia shpynatu ta chereshkiv selery.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12630
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сещенко І. О..pdf1,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.