Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1266
Title: Удосконалення технології хліба із диспергованого зерна пшениці
Other Titles: Improvement of the technology of bread from dispersed grain of wheat
Authors: Миколенко, Світлана Юріївна
Mykolenko, Svitlana
Щербаков, Сергій Романович
Shcherbakov, Sergіy
Keywords: хліб
bread
диспергована зернова маса
dispersed grain mass
пшениця
wheat
плазмохімічно активована вода
plasma-chemically activated water
технологія
technology
Issue Date: 2017
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Миколенко С. Ю. Удосконалення технології хліба із диспергованого зерна пшениці/ С. Ю. Миколенко , С. Р. Щербаков // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я: матеріали ХХV Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2017 (м. Харків, 17–19 травня 2017 р ). - Харків.- 2017. -Ч. ІІ. - С. 319.
Abstract: Наведено основні аспекти удосконалення технології хліба із диспергованого зерна пшениці за рахунок використання у технології нетрадиційних методів обробки сировини. Встановлено вплив води, підданої дії контактної нерівноважної плазми, на процес замочування зерна пшениці у технології.
URI: http://www.kpi.kharkov.ua/archive/MicroCAD/2017/S12/Tezisy_sbornik_part2_2017_7_32.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1266
ISSN: 2222-2944
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Миколенко_Щербаков.pdf1,03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.