Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1266
Title: | Удосконалення технології хліба із диспергованого зерна пшениці |
Other Titles: | Improvement of the technology of bread from dispersed grain of wheat |
Authors: | Миколенко, Світлана Юріївна Mykolenko, Svitlana Щербаков, Сергій Романович Shcherbakov, Sergіy |
Keywords: | хліб bread диспергована зернова маса dispersed grain mass пшениця wheat плазмохімічно активована вода plasma-chemically activated water технологія technology |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | НТУ "ХПІ" |
Citation: | Миколенко С. Ю. Удосконалення технології хліба із диспергованого зерна пшениці/ С. Ю. Миколенко , С. Р. Щербаков // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я: матеріали ХХV Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2017 (м. Харків, 17–19 травня 2017 р ). - Харків.- 2017. -Ч. ІІ. - С. 319. |
Abstract: | Наведено основні аспекти удосконалення технології хліба із диспергованого зерна пшениці за рахунок використання у технології нетрадиційних методів обробки сировини. Встановлено вплив води, підданої дії контактної нерівноважної плазми, на процес замочування зерна пшениці у технології. |
URI: | http://www.kpi.kharkov.ua/archive/MicroCAD/2017/S12/Tezisy_sbornik_part2_2017_7_32.pdf http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1266 |
ISSN: | 2222-2944 |
Appears in Collections: | Тези конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Миколенко_Щербаков.pdf | 1,03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.