Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1266
Назва: Удосконалення технології хліба із диспергованого зерна пшениці
Інші назви: Improvement of the technology of bread from dispersed grain of wheat
Автори: Миколенко, Світлана Юріївна
Mykolenko, Svitlana
Щербаков, Сергій Романович
Shcherbakov, Sergіy
Ключові слова: хліб
bread
диспергована зернова маса
dispersed grain mass
пшениця
wheat
плазмохімічно активована вода
plasma-chemically activated water
технологія
technology
Дата публікації: 2017
Видавництво: НТУ "ХПІ"
Бібліографічний опис: Миколенко С. Ю. Удосконалення технології хліба із диспергованого зерна пшениці/ С. Ю. Миколенко , С. Р. Щербаков // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я: матеріали ХХV Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2017 (м. Харків, 17–19 травня 2017 р ). - Харків.- 2017. -Ч. ІІ. - С. 319.
Короткий огляд (реферат): Наведено основні аспекти удосконалення технології хліба із диспергованого зерна пшениці за рахунок використання у технології нетрадиційних методів обробки сировини. Встановлено вплив води, підданої дії контактної нерівноважної плазми, на процес замочування зерна пшениці у технології.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.kpi.kharkov.ua/archive/MicroCAD/2017/S12/Tezisy_sbornik_part2_2017_7_32.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1266
ISSN: 2222-2944
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Миколенко_Щербаков.pdf1,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.