Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12800
Title: | Інноваційні технології та обладнання переробки молока |
Other Titles: | Innovatsiini tekhnolohii ta obladnannia pererobky moloka |
Authors: | Півоваров, Олександр Андрійович Pivovarov, Oleksandr Ковальова, Олена Сергіївна Kovalova Olena Кошулько, Віталій Сергійович Koshulko, Vitalii Тертишний, Олег Олександрович Tertyshnyi, Oleh |
Keywords: | інноваційні технології innovatsiini tekhnolohii переробка молока pererobka moloka обладнання obladnannia виробництво молочних продуктів vyrobnytstvo molochnykh produktiv інноваційний інжиніринг харчових виробництв innovatsiinyi inzhynirynh kharchovykh vyrobnytstv |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Інноваційні технології та обладнання переробки молока : навч. посіб. / О. А. Півоваров, О. С. Ковальова, В. С. Кошулько, О. О. Тертишний. – Дніпро : ДДАЕУ, 2025. – 461 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12800 |
Abstract: | Навчальний посібник формує уявлення про ключові напрямки розвитку молочної промисловості, технології переробки молока, а також про актуальні проблеми, що виникають у процесі формування переробної галузі. Він спрямований на розвиток навичок застосування світового досвіду у сфері молочної індустрії. Основною метою є ознайомлення з сучасними досягненнями, інноваційними перспективами, технологічними процесами та обладнанням, що використовується для переробки молока і виробництва молочних продуктів з різних видів високоякісної сировини. Посібник призначено для здобувачів вищої освіти, які навчаються за ОПП Харчові технології за спеціальністю G13 Харчові технології першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів вищої освіти, а також для наукових працівників, аспірантів і фахівців, які цікавляться проблемами інноваційного інжинірингу харчових виробництв. Navchalnyi posibnyk formuie uiavlennia pro kliuchovi napriamky rozvytku molochnoi promyslovosti, tekhnolohii pererobky moloka, a takozh pro aktualni problemy, shcho vynykaiut u protsesi formuvannia pererobnoi haluzi. Vin spriamovanyi na rozvytok navychok zastosuvannia svitovoho dosvidu u sferi molochnoi industrii. Osnovnoiu metoiu ye oznaiomlennia z suchasnymy dosiahnenniamy, innovatsiinymy perspektyvamy, tekhnolohichnymy protsesamy ta obladnanniam, shcho vykorystovuietsia dlia pererobky moloka i vyrobnytstva molochnykh produktiv z riznykh vydiv vysokoiakisnoi syrovyny. Posibnyk pryznacheno dlia zdobuvachiv vyshchoi osvity, yaki navchaiutsia za OPP Kharchovi tekhnolohii za spetsialnistiu G13 Kharchovi tekhnolohii pershoho (bakalavrskoho) i druhoho (mahisterskoho) rivniv vyshchoi osvity, a takozh dlia naukovykh pratsivnykiv, aspirantiv i fakhivtsiv, yaki tsikavliatsia problemamy innovatsiinoho inzhynirynhu kharchovykh vyrobnytstv. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12800 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБКИ МОЛОКА.pdf | 7,01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.