Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12800
Назва: | Інноваційні технології та обладнання переробки молока |
Інші назви: | Innovatsiini tekhnolohii ta obladnannia pererobky moloka |
Автори: | Півоваров, Олександр Андрійович Pivovarov, Oleksandr Ковальова, Олена Сергіївна Kovalova Olena Кошулько, Віталій Сергійович Koshulko, Vitalii Тертишний, Олег Олександрович Tertyshnyi, Oleh |
Ключові слова: | інноваційні технології innovatsiini tekhnolohii переробка молока pererobka moloka обладнання obladnannia виробництво молочних продуктів vyrobnytstvo molochnykh produktiv інноваційний інжиніринг харчових виробництв innovatsiinyi inzhynirynh kharchovykh vyrobnytstv |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Інноваційні технології та обладнання переробки молока : навч. посіб. / О. А. Півоваров, О. С. Ковальова, В. С. Кошулько, О. О. Тертишний. – Дніпро : ДДАЕУ, 2025. – 461 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12800 |
Короткий огляд (реферат): | Навчальний посібник формує уявлення про ключові напрямки розвитку молочної промисловості, технології переробки молока, а також про актуальні проблеми, що виникають у процесі формування переробної галузі. Він спрямований на розвиток навичок застосування світового досвіду у сфері молочної індустрії. Основною метою є ознайомлення з сучасними досягненнями, інноваційними перспективами, технологічними процесами та обладнанням, що використовується для переробки молока і виробництва молочних продуктів з різних видів високоякісної сировини. Посібник призначено для здобувачів вищої освіти, які навчаються за ОПП Харчові технології за спеціальністю G13 Харчові технології першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів вищої освіти, а також для наукових працівників, аспірантів і фахівців, які цікавляться проблемами інноваційного інжинірингу харчових виробництв. Navchalnyi posibnyk formuie uiavlennia pro kliuchovi napriamky rozvytku molochnoi promyslovosti, tekhnolohii pererobky moloka, a takozh pro aktualni problemy, shcho vynykaiut u protsesi formuvannia pererobnoi haluzi. Vin spriamovanyi na rozvytok navychok zastosuvannia svitovoho dosvidu u sferi molochnoi industrii. Osnovnoiu metoiu ye oznaiomlennia z suchasnymy dosiahnenniamy, innovatsiinymy perspektyvamy, tekhnolohichnymy protsesamy ta obladnanniam, shcho vykorystovuietsia dlia pererobky moloka i vyrobnytstva molochnykh produktiv z riznykh vydiv vysokoiakisnoi syrovyny. Posibnyk pryznacheno dlia zdobuvachiv vyshchoi osvity, yaki navchaiutsia za OPP Kharchovi tekhnolohii za spetsialnistiu G13 Kharchovi tekhnolohii pershoho (bakalavrskoho) i druhoho (mahisterskoho) rivniv vyshchoi osvity, a takozh dlia naukovykh pratsivnykiv, aspirantiv i fakhivtsiv, yaki tsikavliatsia problemamy innovatsiinoho inzhynirynhu kharchovykh vyrobnytstv. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12800 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБКИ МОЛОКА.pdf | 7,01 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.