Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1322
Назва: Обрушене насіння, промислові коноплі, харчові концентрати, зернові батончики, рецептура, харчова цінність
Інші назви: Сollapsed seed, industrial hemp, industrial hemp, cereal bars, recipe, nutritional value
Автори: Сова, Наталія Анатоліївна
Sova, Nataliya
Луценко, Марина Василівна
Lytsenko, Maryna
Терещенко, Тереза Василівна
Tereshchenko, Tereza
Ключові слова: обрушене насіння
сollapsed seed
промислові коноплі
industrial hemp
харчові концентрати
industrial hemp
зернові батончики
cereal bars
рецептура
recipe
харчова цінність
nutritional value
Дата публікації: 2018
Видавництво: НІЖИНСЬКИЙ АГРОТЕХНІЧНИЙ ІНСТИТУТ
Бібліографічний опис: Сова Н. А. Дослідження технологічних властивостей обрушеного насіння промислових конопель / Н. А. Сова, М. В. Луценко, Т. В. Терещенко // Збірник наукових праць «Аграрна наука та освіта в ХХІ столітті: проблеми, перспективи та інновації. 17 – 18 травня 2018 року, м. Ніжин». – 2018. – №9. – С. 248 – 253.
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуто доцільність використання обрушеного насіння промислових конопель в технологіях харчових концентратів, а саме зернових батончиків. Наведено зарубіжний асортимент харчових продуктів на основі насіння конопель. Обґрунтовано доцільність заміни зернової сировини в рецептурах зернових батончиків на обрушене насіння промислових конопель. Обрано оптимальну рецептуру зернових батончиків з додаванням обрушеного насіння промислових конопель, порівняно його харчову цінність з виробничими зразками. The article considers expediency of the use of collapsed seed of industrial hemp in the technologies of food concentrates, namely cereal bars. The foreign range of food products based on hemp seed is presented. The expediency of replacing grain raw materials in grain branded recipes on the collapsed seed of industrial hemp was substantiated. The optimum recipe of cereal bars with the addition of collapsed seed of industrial hemp has been selected, compared with its nutritional value with production prototypes.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://nati.org.ua/docs/science/2018/Conference_17052018_p001.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1322
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
С6.pdf725,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.