Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1360
Title: Підвищення якості кормів за рахунок введення в раціони свиней анісорбу
Other Titles: Повышение качества кормов за счет введения в рационы свиней анисорба
Іmproving the quality of feed due to the introduction anisorb in the pigs diet
Authors: Бегма, Наталія Андріївна
Begma, Natalia
Begma, N. A.
Keywords: продуктивність
productivity
молодняк свиней
young pigs
кормова добавка
feed additive
анісорб
аnisоrb
мікотоксини
mycotoxins
обмін речовин
metabolism
мінеральне живлення
mineral food
Issue Date: 2015
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Бегма Н. А. Підвищення якості кормів за рахунок введення в раціони свиней анісорбу / Н. А. Бегма // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва : зб. наук. праць / Білоцерківський НАУ. – 2015. – № 2(120). – С. 64-67. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1360.
Abstract: В статті наведено результати досліджень з визначення ефективності використання анісорбу в годівлі молодняку свиней. На основі проведених досліджень встановлено, що використання кормової добавки - анісорбу в раціонах молодняку свиней сприяє підвищенню середньодобових приростів на 13,05 %, захищає здоров'я тварин, дезактивуючи мікотоксини в кормовій сировині. В статье приведены результаты исследований определения эффективности использования анисорба в кормлении молодняка свиней. На основе проведенных исследований установлено, что использование кормовой добавки - анисорб в рационах молодняка свиней способствует повышению среднесуточных приростов на 13,05 %, защищает здоровье животных, дезактивируя микотоксины в кормовом сирье. In the article are presented the results of research of identification of effectiveness of the use anisorb in feeding young pigs. On the basis of the conducted research it is established that the use such feed additives as аnisоrb in the diets of young pigs contributes to the increase of average daily gain by 13,05 %, protects animal health deactivating mycotoxins in feed ingredients.
Description: Бегма Наталія Андріївна https://orcid.org/0000-0002-8598-6686
URI: http://tvppt.btsau.edu.ua/sites/default/files/visnyky/pererobka/2015_2_begma_ua.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1360
ISSN: 2310-9289
Appears in Collections:Наукові статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бегма Н.А. 4.pdf273,31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.