Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1360
Назва: Підвищення якості кормів за рахунок введення в раціони свиней анісорбу
Інші назви: Повышение качества кормов за счет введения в рационы свиней анисорба
Іmproving the quality of feed due to the introduction anisorb in the pigs diet
Автори: Бегма, Наталія Андріївна
Begma, Natalia
Begma, N. A.
Ключові слова: продуктивність
productivity
молодняк свиней
young pigs
кормова добавка
feed additive
анісорб
аnisоrb
мікотоксини
mycotoxins
обмін речовин
metabolism
мінеральне живлення
mineral food
Дата публікації: 2015
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Бегма Н. А. Підвищення якості кормів за рахунок введення в раціони свиней анісорбу / Н. А. Бегма // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва : зб. наук. праць / Білоцерківський НАУ. – 2015. – № 2(120). – С. 64-67. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1360.
Короткий огляд (реферат): В статті наведено результати досліджень з визначення ефективності використання анісорбу в годівлі молодняку свиней. На основі проведених досліджень встановлено, що використання кормової добавки - анісорбу в раціонах молодняку свиней сприяє підвищенню середньодобових приростів на 13,05 %, захищає здоров'я тварин, дезактивуючи мікотоксини в кормовій сировині. В статье приведены результаты исследований определения эффективности использования анисорба в кормлении молодняка свиней. На основе проведенных исследований установлено, что использование кормовой добавки - анисорб в рационах молодняка свиней способствует повышению среднесуточных приростов на 13,05 %, защищает здоровье животных, дезактивируя микотоксины в кормовом сирье. In the article are presented the results of research of identification of effectiveness of the use anisorb in feeding young pigs. On the basis of the conducted research it is established that the use such feed additives as аnisоrb in the diets of young pigs contributes to the increase of average daily gain by 13,05 %, protects animal health deactivating mycotoxins in feed ingredients.
Опис: Бегма Наталія Андріївна https://orcid.org/0000-0002-8598-6686
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://tvppt.btsau.edu.ua/sites/default/files/visnyky/pererobka/2015_2_begma_ua.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1360
ISSN: 2310-9289
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бегма Н.А. 4.pdf273,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.