Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1582| Title: | Підвищення біологічної цінності кондитерських виробів із вмістом бджолиного обніжжя |
| Other Titles: | Increasing the biological value of confectionery containing bee stings |
| Authors: | Калина, Вікторія Сергіївна Kalyna, Viktoriia Олійник, О. В. Oliynyk, О. |
| Keywords: | кондитерські вироби Confectionery бджолине обніжжя bee pollen біологічна цінність biological value оздоровчий вплив wellness impact |
| Issue Date: | 2018 |
| Publisher: | Одеська національна академія харчових технологій |
| Citation: | Калина В. C. Підвищення біологічної цінності кондитерських виробів із вмістом бджолиного обніжжя / В. C. Калина, О. В. Олійник // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів ХI Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. Участю ( Одеса, 4-6 жовт. 2018 ) / Одеська національна академія харчових технологій. – Одеса, 2018. – С. 62-63.– Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1582. |
| URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1582 |
| ISBN: | -966-571-063-х |
| Appears in Collections: | Тези конференцій |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Problemy_zdorovogo_obraza_2018_Kalina2.pdf | 1,07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
