Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1582
Title: Підвищення біологічної цінності кондитерських виробів із вмістом бджолиного обніжжя
Other Titles: Increasing the biological value of confectionery containing bee stings
Authors: Калина, Вікторія Сергіївна
Kalyna, Viktoriia
Олійник, О. В.
Oliynyk, О.
Keywords: кондитерські вироби
Confectionery
бджолине обніжжя
bee pollen
біологічна цінність
biological value
оздоровчий вплив
wellness impact
Issue Date: 2018
Publisher: Одеська національна академія харчових технологій
Citation: Калина В. C. Підвищення біологічної цінності кондитерських виробів із вмістом бджолиного обніжжя / В. C. Калина, О. В. Олійник // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів ХI Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. Участю ( Одеса, 4-6 жовт. 2018 ) / Одеська національна академія харчових технологій. – Одеса, 2018. – С. 62-63.– Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1582.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1582
ISBN: -966-571-063-х
Appears in Collections:Тези конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Problemy_zdorovogo_obraza_2018_Kalina2.pdf1,07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.