Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1582
Назва: Підвищення біологічної цінності кондитерських виробів із вмістом бджолиного обніжжя
Інші назви: Increasing the biological value of confectionery containing bee stings
Автори: Калина, Вікторія Сергіївна
Kalyna, Viktoriia
Олійник, О. В.
Oliynyk, О.
Ключові слова: кондитерські вироби
Confectionery
бджолине обніжжя
bee pollen
біологічна цінність
biological value
оздоровчий вплив
wellness impact
Дата публікації: 2018
Видавництво: Одеська національна академія харчових технологій
Бібліографічний опис: Калина В. C. Підвищення біологічної цінності кондитерських виробів із вмістом бджолиного обніжжя / В. C. Калина, О. В. Олійник // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів ХI Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. Участю ( Одеса, 4-6 жовт. 2018 ) / Одеська національна академія харчових технологій. – Одеса, 2018. – С. 62-63.– Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1582.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1582
ISBN: -966-571-063-х
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Problemy_zdorovogo_obraza_2018_Kalina2.pdf1,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.