Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1777
Title: Гігієнічна оцінка сучасного корівника на 1000 голів дійного стада
Other Titles: Hygienic assessment of a modern barn per 1000 dairy cows
Authors: Пономаренко, Дар’я Андріївна
Ponomarenko, D. A.
Keywords: мікроклімат
microclimate
полегшене приміщення
uninsulated barn
гігієнічна оцінка
hygienic assessment
Issue Date: Oct-2018
Publisher: Подільський держ. аграрно-технічн. ун-т
Citation: Пономаренко Д. А. Гігієнічна оцінка сучасного корівника на 1000 голів дійного стада / Д. А. Пономаренко // Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва : матеріали V міжнар. наук. конф. студентської та учнівської молоді (Кам’янець-Подільський, 25-26 жовт. 2018 р.) // Подільський держ. аграрно-технічн. ун-т. – Кам’янець-Подільський : Видавець ПП Зволенко Д.Г., 2018. – С. 95-97. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1777.
Abstract: Встановлено, що конструктивні особливості приміщень каркасного типу сприяють збереженню температури повітря в корівнику при опусканні зовнішніх температур нижче +21,0 ° С. При зростанні температури понад +22,0 °С, покрівля корівників виступає в якості тіньового захисту тварин від прямих сонячних променів і сприяє збереженню прохолоди. It has been established that the structural features of the frame-type premises contribute to maintaining the air temperature in the barn when lowering the external temperatures below +21.0 ° C. When the temperature rises above +22.0 ° C, the roof of the cowsheds acts as a shadow protection for animals from direct sunlight and helps keep cool.
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1777
ISBN: 978-617-620–282–0
Appears in Collections:Публікації бакалаврів, магістрів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf98,83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.