Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1777
Назва: | Гігієнічна оцінка сучасного корівника на 1000 голів дійного стада |
Інші назви: | Hygienic assessment of a modern barn per 1000 dairy cows |
Автори: | Пономаренко, Дар’я Андріївна Ponomarenko, D. A. |
Ключові слова: | мікроклімат microclimate полегшене приміщення uninsulated barn гігієнічна оцінка hygienic assessment |
Дата публікації: | жов-2018 |
Видавництво: | Подільський держ. аграрно-технічн. ун-т |
Бібліографічний опис: | Пономаренко Д. А. Гігієнічна оцінка сучасного корівника на 1000 голів дійного стада / Д. А. Пономаренко // Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва : матеріали V міжнар. наук. конф. студентської та учнівської молоді (Кам’янець-Подільський, 25-26 жовт. 2018 р.) // Подільський держ. аграрно-технічн. ун-т. – Кам’янець-Подільський : Видавець ПП Зволенко Д.Г., 2018. – С. 95-97. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1777. |
Короткий огляд (реферат): | Встановлено, що конструктивні особливості приміщень каркасного типу сприяють збереженню температури повітря в корівнику при опусканні зовнішніх температур нижче +21,0 ° С. При зростанні температури понад +22,0 °С, покрівля корівників виступає в якості тіньового захисту тварин від прямих сонячних променів і сприяє збереженню прохолоди. It has been established that the structural features of the frame-type premises contribute to maintaining the air temperature in the barn when lowering the external temperatures below +21.0 ° C. When the temperature rises above +22.0 ° C, the roof of the cowsheds acts as a shadow protection for animals from direct sunlight and helps keep cool. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1777 |
ISBN: | 978-617-620–282–0 |
Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
5.pdf | 98,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.