Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1781
Назва: Environmental justification for using of active yeast in laying hens diet
Інші назви: Екологічне обґрунтування використання активних дріжджів у годівлі курей-несучок
Автори: Orishchuk, O. S.
Orishchuk, O.
Orishchuk, Oksana
Оріщук, Оксана Сергіївна
Tsap, S.
Tsap, Svitlana
Tsap, S. V.
Tsap, Svitlana V.
Цап, Світлана Володимирівна
Chernenko, Oleksandr
Chernenko, O. M.
Chernenko, Oleksandr Mikolajovich
Chernenko, O.
Черненко, Олександр Миколайович
Darmograi, L. M.
Дармограй, Л. М.
Chernenko, O.
Chernenko, O. I.
Chernenko, Olena Ivanivna
Черненко, Олена Іванівна
Mykytiuk, V.
Mykytyuk, V. V.
Mykytiuk, V. V.
Микитюк, Віктор Васильович
Ключові слова: productivity
продуктивність
hens
кури
combined feed
комбікорм
amino acid
амінокислотний склад
Saccharomy cescerevisiae
Saccharomy cescerevisiae
Дата публікації: 2019
Видавництво: Alex Matsyura Press
Бібліографічний опис: Environmental justification for using of active yeast in laying hens diet / [O.S. Orishchuk, S.V. Tsap, O.M. Chernenko et al.] // Ukrainian Journal of Ecology / Alex Matsyura Press. – 2019. – № 9(2). – С. 189-194. – URI : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1781.
Короткий огляд (реферат): The results of the studying of active yeasts Saccharomy cescerevisiae influence on the egg-laying capacity and morphological characteristics of the hens "NOVOgen brown" breed eggs are presented. The nutritional intervention of active yeast Saccharomy cescerevisiae in laying hens diet allowed to increase egg-laying capacity by 3.7-6.6% and improve the morphological composition of the eggs. However, feed conversion in experimental groups was by 5.1-7.9% lower in relation to the control group. Наведено результати дослідження впливу активних дріжджів Saccharomy cescerevisiae на несучість та морфологічні показники яєць курок-несучок кросу “NOVOgen brown”. Введення у раціони курей-несучок активних дріжджів Saccharomy cescerevisiae дозволило підвищити несучість курок на 3,7–6,6 % та покращити морфологічний склад яєць. При цьому конверсія корму в дослідних групах була на 5,1–7,9 % меншою по відношенню до контрольної групи.
Опис: Оріщук Оксана Сергіївна https://orcid.org/0000-0002-6140-870х Цап Світлана Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-2495-949х Черненко Олександр Миколайович https://orcid.org/0000-0002-8829-3148 Черненко Олена Іванівна https://orcid.org/0000-0002-5951-6576 Микитюк Віктор Васильович https://orcid.org/0000-0002-1346-4908
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://www.ujecology.com/archive/uje-volume-9-issue-2-year-2019.html
https://www.ujecology.com/articles/environmental-justification-for-using-of-active-yeast-in-laying-hens-diet.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1781
ISSN: 2520-2138
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації в наукометричній базі Web of Science

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Статья на англиском.pdf267,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.