Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2055
Title: Чизельний обробіток ґрунту під ячмінь ярий в північному Степу
Other Titles: Chisel tillage under barley spring in the northern steppe
Authors: Цилюрик, Олександр Іванович
Tsyliuryk, Oleksandr
Горобець, А.Г.
Gorobec, A.
Шапка, Віктор Петрович
Shapka, Vyktor
Keywords: обробіток ґрунту
tillage
ячмінь ярий
barley spring
забур’яненість
weeds
мінеральні добрива
mineral fertilizers
урожайність
yield
економічна ефективність
cost-effectiveness
Issue Date: 2013
Publisher: Інститут сільського господарства степової зони Національної академії наук України
Citation: Цилюрик О. І. Чизельний обробіток ґрунту під ячмінь ярий в північному Степу / О. І. Цилюрик, А. Г. Горобець, В. П. Шапка // Бюлетень Інституту сільського господарства степової зони. - 2013. - № 4. - С. 14-17. - Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2055
Abstract: Вивчено вплив різних способів основного обробітку на агрофізичні властивості і водний режим ґрунту, ріст, розвиток, продуктивність рослин ячменю ярого, забур’яненість посівів цієї зернової культури. Встановлено, що чизельний обробіток ґрунту під ячмінь ярий створює кращі умови вологозабезпеченості, гарантує високий рівень уражаю зерна і значну рентабельність виробництва. The influence of different methods of basic cultivation on the agrophysical properties and water regime of soil, growth, development, productivity of spring barley plants, weediness of crops of this grain has been studied. It is established that chisel tillage under barley spring creates better conditions waterproof, guarantees a high level of grain striking and significant profitability of production
URI: http://nbuv.gov.ua/UJRN/bisg_2013_4_6.
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2055
ISSN: 2311-6609
Appears in Collections:Наукові статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bisg_2013_4_6.pdf300,26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.