Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2055
Назва: Чизельний обробіток ґрунту під ячмінь ярий в північному Степу
Інші назви: Chisel tillage under barley spring in the northern steppe
Автори: Цилюрик, Олександр Іванович
Tsyliuryk, Oleksandr
Горобець, А.Г.
Gorobec, A.
Шапка, Віктор Петрович
Shapka, Vyktor
Ключові слова: обробіток ґрунту
tillage
ячмінь ярий
barley spring
забур’яненість
weeds
мінеральні добрива
mineral fertilizers
урожайність
yield
економічна ефективність
cost-effectiveness
Дата публікації: 2013
Видавництво: Інститут сільського господарства степової зони Національної академії наук України
Бібліографічний опис: Цилюрик О. І. Чизельний обробіток ґрунту під ячмінь ярий в північному Степу / О. І. Цилюрик, А. Г. Горобець, В. П. Шапка // Бюлетень Інституту сільського господарства степової зони. - 2013. - № 4. - С. 14-17. - Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2055
Короткий огляд (реферат): Вивчено вплив різних способів основного обробітку на агрофізичні властивості і водний режим ґрунту, ріст, розвиток, продуктивність рослин ячменю ярого, забур’яненість посівів цієї зернової культури. Встановлено, що чизельний обробіток ґрунту під ячмінь ярий створює кращі умови вологозабезпеченості, гарантує високий рівень уражаю зерна і значну рентабельність виробництва. The influence of different methods of basic cultivation on the agrophysical properties and water regime of soil, growth, development, productivity of spring barley plants, weediness of crops of this grain has been studied. It is established that chisel tillage under barley spring creates better conditions waterproof, guarantees a high level of grain striking and significant profitability of production
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://nbuv.gov.ua/UJRN/bisg_2013_4_6.
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2055
ISSN: 2311-6609
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
bisg_2013_4_6.pdf300,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.