Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2374
Title: Математичне моделювання та оптимізація технологічних параметрів виробництва хліба з використанням плазмохімічно активованих розчинів
Other Titles: Mathematical modeling and optimization of technological parameters of the bread production by using a plasma-chemically activated solutions
Authors: Півоваров, Олександр Андрійович
Pivovarov, Olexandr
Миколенко, Світлана Юріївна
Mykolenko, Svitlana
Тищенко, Г. П.
Tischenko, A.
Keywords: математичне моделювання
mathematical modeling
технологічні процеси
technological processes
хлібобулочні вироби
bakery products
хімічні активовани розчини
chemically activated solutions
Issue Date: 2012
Publisher: Дніпропетровський державний аграрний університет
Citation: Півоваров О. А. Математичне моделювання та оптимізація технологічних параметрів виробництва хліба з використанням плазмохімічно активованих розчинів / О. А. Півоваров, С. Ю. Миколенко, Г. П. Тищенко // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. – 2012. – № 2. – С. 85-88. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2374
Abstract: Розглянуто особливості математичного моделювання та вирішення оптимізаційної задачі технологічних процесів виробництва хлібобулочних виробів на основі плазмохімічно активованих водних розчинів. Визначено оптимальні параметри тістоведення для запропонованої технології. Properties of mathematical modeling and optimization of bakery production by using plasma- chemically activated solutions are considered. Optimal parameters of dough making according to the proposed technology were found.
URI: http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/181
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2374
ISSN: 2411-7285 2413-4899 (online)
Appears in Collections:Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181-Article Text-409-1-10-20140312 (1).pdf487,45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.