Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2374
Title: | Математичне моделювання та оптимізація технологічних параметрів виробництва хліба з використанням плазмохімічно активованих розчинів |
Other Titles: | Mathematical modeling and optimization of technological parameters of the bread production by using a plasma-chemically activated solutions |
Authors: | Півоваров, Олександр Андрійович Pivovarov, Olexandr Миколенко, Світлана Юріївна Mykolenko, Svitlana Тищенко, Г. П. Tischenko, A. |
Keywords: | математичне моделювання mathematical modeling технологічні процеси technological processes хлібобулочні вироби bakery products хімічні активовани розчини chemically activated solutions |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Дніпропетровський державний аграрний університет |
Citation: | Півоваров О. А. Математичне моделювання та оптимізація технологічних параметрів виробництва хліба з використанням плазмохімічно активованих розчинів / О. А. Півоваров, С. Ю. Миколенко, Г. П. Тищенко // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. – 2012. – № 2. – С. 85-88. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2374 |
Abstract: | Розглянуто особливості математичного моделювання та вирішення оптимізаційної задачі технологічних процесів виробництва хлібобулочних виробів на основі плазмохімічно активованих водних розчинів. Визначено оптимальні параметри тістоведення для запропонованої технології. Properties of mathematical modeling and optimization of bakery production by using plasma- chemically activated solutions are considered. Optimal parameters of dough making according to the proposed technology were found. |
URI: | http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/181 http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2374 |
ISSN: | 2411-7285 2413-4899 (online) |
Appears in Collections: | Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
181-Article Text-409-1-10-20140312 (1).pdf | 487,45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.