Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2374
Назва: Математичне моделювання та оптимізація технологічних параметрів виробництва хліба з використанням плазмохімічно активованих розчинів
Інші назви: Mathematical modeling and optimization of technological parameters of the bread production by using a plasma-chemically activated solutions
Автори: Півоваров, Олександр Андрійович
Pivovarov, Olexandr
Миколенко, Світлана Юріївна
Mykolenko, Svitlana
Тищенко, Г. П.
Tischenko, A.
Ключові слова: математичне моделювання
mathematical modeling
технологічні процеси
technological processes
хлібобулочні вироби
bakery products
хімічні активовани розчини
chemically activated solutions
Дата публікації: 2012
Видавництво: Дніпропетровський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Півоваров О. А. Математичне моделювання та оптимізація технологічних параметрів виробництва хліба з використанням плазмохімічно активованих розчинів / О. А. Півоваров, С. Ю. Миколенко, Г. П. Тищенко // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. – 2012. – № 2. – С. 85-88. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2374
Короткий огляд (реферат): Розглянуто особливості математичного моделювання та вирішення оптимізаційної задачі технологічних процесів виробництва хлібобулочних виробів на основі плазмохімічно активованих водних розчинів. Визначено оптимальні параметри тістоведення для запропонованої технології. Properties of mathematical modeling and optimization of bakery production by using plasma- chemically activated solutions are considered. Optimal parameters of dough making according to the proposed technology were found.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/181
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2374
ISSN: 2411-7285 2413-4899 (online)
Розташовується у зібраннях:Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
181-Article Text-409-1-10-20140312 (1).pdf487,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.