Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2649
Title: | Вихідний матеріал і селекція квасолі |
Other Titles: | Vykhidnyi material i selektsiia kvasoli |
Authors: | Клиша, А. І. Klysha, A. I. Хорошун, І. В. Khoroshun, I. V. |
Keywords: | сорти квасолі varieties of beans селекція selection кущова форма рослин bush form of plants використання зерна grain use урожайність yield |
Issue Date: | 2008 |
Publisher: | Дніпропетровський державний аграрний університет |
Citation: | Клиша А. І. Вихідний матеріал і селекція квасолі / А. І. Клиша, І. В. Хорошун // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. – 2008. – № 2. – С. 34-38. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2649 |
Abstract: | Викладено результати вивчення початкового матеріалу квасолі для створення сортів зернового використовування. Виділено цінні для селекції зразки і лінії з кущовою формою рослин і обмеженим зростанням стебла, створено продуктивні гібридні популяції, урожайні і якісні сорти квасолі, рекомендовані для вирощування в степовій і лісостеповій зонах України та інших регіонах. Vykladeno rezultaty vyvchennia pochatkovoho materialu kvasoli dlia stvorennia sortiv zernovoho vykorystovuvannia. Vydileno tsinni dlia selektsii zrazky i linii z kushchovoiu formoiu roslyn i obmezhenym zrostanniam stebla, stvoreno produktyvni hibrydni populiatsii, urozhaini i yakisni sorty kvasoli, rekomendovani dlia vyroshchuvannia v stepovii i lisostepovii zonakh Ukrainy tainshykh rehionakh. |
URI: | http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/38 http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2649 |
ISSN: | 2411-7285 2413-4899(online) |
Appears in Collections: | Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р. |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
38-Article Text-121-1-10-20140209.pdf | 304,86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.