Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2649
Назва: Вихідний матеріал і селекція квасолі
Інші назви: Vykhidnyi material i selektsiia kvasoli
Автори: Клиша, А. І.
Klysha, A. I.
Хорошун, І. В.
Khoroshun, I. V.
Ключові слова: сорти квасолі
varieties of beans
селекція
selection
кущова форма рослин
bush form of plants
використання зерна
grain use
урожайність
yield
Дата публікації: 2008
Видавництво: Дніпропетровський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Клиша А. І. Вихідний матеріал і селекція квасолі / А. І. Клиша, І. В. Хорошун // Вісник Дніпропетровського державного аграрного університету. – 2008. – № 2. – С. 34-38. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2649
Короткий огляд (реферат): Викладено результати вивчення початкового матеріалу квасолі для створення сортів зернового використовування. Виділено цінні для селекції зразки і лінії з кущовою формою рослин і обмеженим зростанням стебла, створено продуктивні гібридні популяції, урожайні і якісні сорти квасолі, рекомендовані для вирощування в степовій і лісостеповій зонах України та інших регіонах. Vykladeno rezultaty vyvchennia pochatkovoho materialu kvasoli dlia stvorennia sortiv zernovoho vykorystovuvannia. Vydileno tsinni dlia selektsii zrazky i linii z kushchovoiu formoiu roslyn i obmezhenym zrostanniam stebla, stvoreno produktyvni hibrydni populiatsii, urozhaini i yakisni sorty kvasoli, rekomendovani dlia vyroshchuvannia v stepovii i lisostepovii zonakh Ukrainy tainshykh rehionakh.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ojs.dsau.dp.ua/index.php/vestnik/article/view/38
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2649
ISSN: 2411-7285 2413-4899(online)
Розташовується у зібраннях:Вісник Дніпровського державного аграрно–економічного університету - до липня 2018 р.

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
38-Article Text-121-1-10-20140209.pdf304,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.