Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/2827
Назва: | Використання диспергованого зерна спельти для виробництва хліба |
Інші назви: | Application of sprouted spelt grain for bread production |
Автори: | Миколенко, Світлана Юріївна Mykolenko, S. Омельченко, Марина Юріївна Omelchenko, M. |
Ключові слова: | спельта spelt дисперговане зерно sprouted whole grain хліб bread чіа chia seeds плазмохімічно активована вода plasma-chemically activated water |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Миколенко С. Ю. Використання диспергованого зерна спельти для виробництва хліба / С. Ю. Миколенко, М. Ю. Омельченко // Вісник аграрної науки Причорномор’я. – 2020. – №1. – С. 110-120. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2827 |
Короткий огляд (реферат): | У статті висвітлено технологічні аспекти використання зерна спельти для виробництва хліба із цілого зерна. Встановлено, що застосування насіння чіа дозволяє підвищити споживчі якості хліба із диспергованого зерна спельти. Доведено, що застосування води, підданої дії контактної нерівноважної плазми, для замочування зерна спельти сприяє інтенсифікації виробництва хліба із цілого зерна. Technological aspects of spelt spouted wholegrain application for bread production are highlighted. Using chia seeds can improve the bread organoleptic characteristics. Using water exposed to the action of contact non-equilibrium plasma for soaking spelt grain contributes to the intensification of sprouted whole grain bread production. |
Опис: | Миколенко С.Ю. ORCID ID: 0000-0002-1959-1141 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://visnyk.mnau.edu.ua/n105v1r2020mykolenko/ http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/2827 |
ISSN: | 2313-092Х, 2411-9199 (е) |
Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
n105v1r2020mykolenko.pdf | 638,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.