Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3144
Title: | Ветеринарно-санітарна оцінка продуктів забою свійських кролів |
Other Titles: | Veterinary and sanitary assessment of products of slaughter of domestic rabbits |
Authors: | Шевчик, Римма Святославівна Shevchik, R. S. Shevchik, Rimma Shevchik, Rimma S. Shevchyk, R. S. Shevchik, R. Дуда, Юлія Вікторівна Duda, Yuliya Duda, Y. V. Duda, J. V. Duda, Julia Duda, Y. Duda, J. Duda, Yulia Duda, Yu. Duda, Yulia V. Duda, Julia Viktorovna Duda, Yu. V. Яровіцька, О. О. Yarovitska, O. O. |
Keywords: | ветеринарно-санітарна оцінка продуктів забою veterinary and sanitary assessment of slaughter products кролі rabbits продукти забою slaughter products |
Issue Date: | May-2020 |
Publisher: | Дніпровський ДАЕУ |
Citation: | Шевчик Р. С. Ветеринарно-санітарна оцінка продуктів забою свійських кролів / Р. С. Шевчик, Ю, В. Дуда, О. О. Яровіцька // Актуальні аспекти біології тварин, ветеринарної медицини та ветеринарно-санітарної експертизи: матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф. викладачів і студентів ( Дніпро, 6-7 трав. 2020 р.) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2020. – С. 78-80. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3144. |
Abstract: | Тенденція здорового способу життя привертає все більше споживачів до дієтичних властивостей м’яса кролів, обумовлених більш високим вмістом білка та нижчим рівнем холестерину, у порівнянні з м’ясом інших видів забійних тварин. Якість кролятини забезпечується, в першу чергу, здоров’ям тварин. Дослідженнями було визначено вплив на якісні і санітарні характеристики м’яса шлунково-кишкових паразитів забійних кролів, вирощених у господарстві приватного сектору. The trend towards a healthy lifestyle is attracting more and more consumers to the dietary properties of rabbit meat due to its higher protein content and lower cholesterol levels compared to the meat of other species of slaughter animals. The quality of rabbit is ensured, first of all, by the health of the animals. Studies have determined the impact on the quality and sanitary characteristics of the meat of gastrointestinal parasites of slaughter rabbits raised on private farms. |
Description: | Шевчик Римма Святославівна https://orcid.org/0000-0001-7416-8656 Дуда Юлія Вікторівна https://orcid.org/0000-0003-0892-0402 |
URI: | content/uploads/2020/05/переглянути-в-PDF.pdf http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3144 |
Appears in Collections: | Тези конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.