Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3144
Назва: | Ветеринарно-санітарна оцінка продуктів забою свійських кролів |
Інші назви: | Veterinary and sanitary assessment of products of slaughter of domestic rabbits |
Автори: | Шевчик, Римма Святославівна Shevchik, R. S. Shevchik, Rimma Shevchik, Rimma S. Shevchyk, R. S. Shevchik, R. Дуда, Юлія Вікторівна Duda, Yuliya Duda, Y. V. Duda, J. V. Duda, Julia Duda, Y. Duda, J. Duda, Yulia Duda, Yu. Duda, Yulia V. Duda, Julia Viktorovna Duda, Yu. V. Яровіцька, О. О. Yarovitska, O. O. |
Ключові слова: | ветеринарно-санітарна оцінка продуктів забою veterinary and sanitary assessment of slaughter products кролі rabbits продукти забою slaughter products |
Дата публікації: | тра-2020 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Шевчик Р. С. Ветеринарно-санітарна оцінка продуктів забою свійських кролів / Р. С. Шевчик, Ю, В. Дуда, О. О. Яровіцька // Актуальні аспекти біології тварин, ветеринарної медицини та ветеринарно-санітарної експертизи: матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф. викладачів і студентів ( Дніпро, 6-7 трав. 2020 р.) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2020. – С. 78-80. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3144. |
Короткий огляд (реферат): | Тенденція здорового способу життя привертає все більше споживачів до дієтичних властивостей м’яса кролів, обумовлених більш високим вмістом білка та нижчим рівнем холестерину, у порівнянні з м’ясом інших видів забійних тварин. Якість кролятини забезпечується, в першу чергу, здоров’ям тварин. Дослідженнями було визначено вплив на якісні і санітарні характеристики м’яса шлунково-кишкових паразитів забійних кролів, вирощених у господарстві приватного сектору. The trend towards a healthy lifestyle is attracting more and more consumers to the dietary properties of rabbit meat due to its higher protein content and lower cholesterol levels compared to the meat of other species of slaughter animals. The quality of rabbit is ensured, first of all, by the health of the animals. Studies have determined the impact on the quality and sanitary characteristics of the meat of gastrointestinal parasites of slaughter rabbits raised on private farms. |
Опис: | Шевчик Римма Святославівна https://orcid.org/0000-0001-7416-8656 Дуда Юлія Вікторівна https://orcid.org/0000-0003-0892-0402 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | content/uploads/2020/05/переглянути-в-PDF.pdf http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3144 |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
37.pdf | 289,51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.