Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3144
Назва: Ветеринарно-санітарна оцінка продуктів забою свійських кролів
Інші назви: Veterinary and sanitary assessment of products of slaughter of domestic rabbits
Автори: Шевчик, Римма Святославівна
Shevchik, R. S.
Shevchik, Rimma
Shevchik, Rimma S.
Shevchyk, R. S.
Shevchik, R.
Дуда, Юлія Вікторівна
Duda, Yuliya
Duda, Y. V.
Duda, J. V.
Duda, Julia
Duda, Y.
Duda, J.
Duda, Yulia
Duda, Yu.
Duda, Yulia V.
Duda, Julia Viktorovna
Duda, Yu. V.
Яровіцька, О. О.
Yarovitska, O. O.
Ключові слова: ветеринарно-санітарна оцінка продуктів забою
veterinary and sanitary assessment of slaughter products
кролі
rabbits
продукти забою
slaughter products
Дата публікації: тра-2020
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Шевчик Р. С. Ветеринарно-санітарна оцінка продуктів забою свійських кролів / Р. С. Шевчик, Ю, В. Дуда, О. О. Яровіцька // Актуальні аспекти біології тварин, ветеринарної медицини та ветеринарно-санітарної експертизи: матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф. викладачів і студентів ( Дніпро, 6-7 трав. 2020 р.) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2020. – С. 78-80. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3144.
Короткий огляд (реферат): Тенденція здорового способу життя привертає все більше споживачів до дієтичних властивостей м’яса кролів, обумовлених більш високим вмістом білка та нижчим рівнем холестерину, у порівнянні з м’ясом інших видів забійних тварин. Якість кролятини забезпечується, в першу чергу, здоров’ям тварин. Дослідженнями було визначено вплив на якісні і санітарні характеристики м’яса шлунково-кишкових паразитів забійних кролів, вирощених у господарстві приватного сектору. The trend towards a healthy lifestyle is attracting more and more consumers to the dietary properties of rabbit meat due to its higher protein content and lower cholesterol levels compared to the meat of other species of slaughter animals. The quality of rabbit is ensured, first of all, by the health of the animals. Studies have determined the impact on the quality and sanitary characteristics of the meat of gastrointestinal parasites of slaughter rabbits raised on private farms.
Опис: Шевчик Римма Святославівна https://orcid.org/0000-0001-7416-8656 Дуда Юлія Вікторівна https://orcid.org/0000-0003-0892-0402
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): content/uploads/2020/05/переглянути-в-PDF.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3144
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
37.pdf289,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.