Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3216
Title: | Молочна продуктивність корів-первісток отриманих методом ембріотрансплантації |
Other Titles: | Молочная продуктивность коров-первотелок полученных методом ембриотрансплантации Dairy productivity of firstborn cows received by embryo transplantation method |
Authors: | Шкурко, Тетяна Петрівна Shkurko, T. P. Shkurko, T. Shkurko, Tetiana Іванов, І. А. Ivanov, I. A. Іванов, О. І. Ivanov, O. I. |
Keywords: | мінливість variability корова cow молочна продуктивність dairy productivity трансплантація ембріонів embryo transplantation лактація lactation |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» |
Citation: | Шкурко Т. П. Молочна продуктивність корів-первісток отриманих методом ембріотрансплантації / Т. П. Шкурко, І. А. Іванов, О. І. Іванов // Таврійський науковий вісник. Серія : Сільськогосподарські науки / ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет». – Херсон: Видавничий дім «Гельветика», 2019. – Вип. 109. – Ч 2. – С. 150-154. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3216. |
Abstract: | Викладено результати наукових досліджень оцінки продуктивних якостей корів-первісток отриманих методом ембріотрансплантації. Встановлено, що за середнім надоєм, вмістом жиру в молоці та кількістю молочного жиру і білка корови-первістки отримані методом трансплантації ембріонів перевищували групу своїх аналогів відповідно: на 993,26 кг молока або на 10,64 % (Р>0,99); 0,029 % жиру (Р>0,99); 47,28 кг молочного жиру (Р>0,999); 30,49 кг молочного білка (Р>0,99). The results of scientific research to assess the productive qualities of first-born cows obtained by embryo transplantation are presented. It was found that the average milk yield, fat content in milk and the amount of milk fat and protein of the first-born cow obtained by embryo transplantation exceeded the group of its analogues, respectively: 993.26 kg of milk or 10.64% (P> 0.99); 0.029% fat (P> 0.99); 47.28 kg of milk fat (P> 0.999); 30.49 kg of milk protein (P> 0.99). |
URI: | http://www.tnv-agro.ksauniv.ks.ua/archives/109_2019/part_2/26.pdf http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3216 |
ISSN: | 2226-0099 (Print) 2664-6102 (Online) |
Appears in Collections: | Наукові статті |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.