Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3216
Title: Молочна продуктивність корів-первісток отриманих методом ембріотрансплантації
Other Titles: Молочная продуктивность коров-первотелок полученных методом ембриотрансплантации
Dairy productivity of firstborn cows received by embryo transplantation method
Authors: Шкурко, Тетяна Петрівна
Shkurko, T. P.
Shkurko, T.
Shkurko, Tetiana
Іванов, І. А.
Ivanov, I. A.
Іванов, О. І.
Ivanov, O. I.
Keywords: мінливість
variability
корова
cow
молочна продуктивність
dairy productivity
трансплантація ембріонів
embryo transplantation
лактація
lactation
Issue Date: 2019
Publisher: ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет»
Citation: Шкурко Т. П. Молочна продуктивність корів-первісток отриманих методом ембріотрансплантації / Т. П. Шкурко, І. А. Іванов, О. І. Іванов // Таврійський науковий вісник. Серія : Сільськогосподарські науки / ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет». – Херсон: Видавничий дім «Гельветика», 2019. – Вип. 109. – Ч 2. – С. 150-154. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3216.
Abstract: Викладено результати наукових досліджень оцінки продуктивних якостей корів-первісток отриманих методом ембріотрансплантації. Встановлено, що за середнім надоєм, вмістом жиру в молоці та кількістю молочного жиру і білка корови-первістки отримані методом трансплантації ембріонів перевищували групу своїх аналогів відповідно: на 993,26 кг молока або на 10,64 % (Р>0,99); 0,029 % жиру (Р>0,99); 47,28 кг молочного жиру (Р>0,999); 30,49 кг молочного білка (Р>0,99). The results of scientific research to assess the productive qualities of first-born cows obtained by embryo transplantation are presented. It was found that the average milk yield, fat content in milk and the amount of milk fat and protein of the first-born cow obtained by embryo transplantation exceeded the group of its analogues, respectively: 993.26 kg of milk or 10.64% (P> 0.99); 0.029% fat (P> 0.99); 47.28 kg of milk fat (P> 0.999); 30.49 kg of milk protein (P> 0.99).
URI: http://www.tnv-agro.ksauniv.ks.ua/archives/109_2019/part_2/26.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3216
ISSN: 2226-0099 (Print)
2664-6102 (Online)
Appears in Collections:Наукові статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf493,64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.