Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3216
Назва: Молочна продуктивність корів-первісток отриманих методом ембріотрансплантації
Інші назви: Молочная продуктивность коров-первотелок полученных методом ембриотрансплантации
Dairy productivity of firstborn cows received by embryo transplantation method
Автори: Шкурко, Тетяна Петрівна
Shkurko, T. P.
Shkurko, T.
Shkurko, Tetiana
Іванов, І. А.
Ivanov, I. A.
Іванов, О. І.
Ivanov, O. I.
Ключові слова: мінливість
variability
корова
cow
молочна продуктивність
dairy productivity
трансплантація ембріонів
embryo transplantation
лактація
lactation
Дата публікації: 2019
Видавництво: ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет»
Бібліографічний опис: Шкурко Т. П. Молочна продуктивність корів-первісток отриманих методом ембріотрансплантації / Т. П. Шкурко, І. А. Іванов, О. І. Іванов // Таврійський науковий вісник. Серія : Сільськогосподарські науки / ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет». – Херсон: Видавничий дім «Гельветика», 2019. – Вип. 109. – Ч 2. – С. 150-154. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3216.
Короткий огляд (реферат): Викладено результати наукових досліджень оцінки продуктивних якостей корів-первісток отриманих методом ембріотрансплантації. Встановлено, що за середнім надоєм, вмістом жиру в молоці та кількістю молочного жиру і білка корови-первістки отримані методом трансплантації ембріонів перевищували групу своїх аналогів відповідно: на 993,26 кг молока або на 10,64 % (Р>0,99); 0,029 % жиру (Р>0,99); 47,28 кг молочного жиру (Р>0,999); 30,49 кг молочного білка (Р>0,99). The results of scientific research to assess the productive qualities of first-born cows obtained by embryo transplantation are presented. It was found that the average milk yield, fat content in milk and the amount of milk fat and protein of the first-born cow obtained by embryo transplantation exceeded the group of its analogues, respectively: 993.26 kg of milk or 10.64% (P> 0.99); 0.029% fat (P> 0.99); 47.28 kg of milk fat (P> 0.999); 30.49 kg of milk protein (P> 0.99).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.tnv-agro.ksauniv.ks.ua/archives/109_2019/part_2/26.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3216
ISSN: 2226-0099 (Print)
2664-6102 (Online)
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7.pdf493,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.