Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3371
Title: Вплив попередньої обробки чіа на якість булочних виробів
Other Titles: Influence of chia pre-treatment on the quality of bakery products
Authors: Миколенко, Світлана Юріївна
Mykolenko, Svitlana
Безжовча, Дар’я Олександрівна
Bezzhovcha, Darʺya
Keywords: чіа
chia
хлібо-булочні вироби
bakery products
гель
gel
льон
flax
Issue Date: 2019
Publisher: Одеська національна академія харчових технологій
Citation: Миколенко С.Ю. Вплив попередньої обробки чіа на якість булочних виробів/С.Ю. Миколенко, Д.О Безжовча // Проблеми формування здорового способу життя у молоді: матер. ХІІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених і студентів з міжнародною участю (м. Одеса, 5 жовтня 2019 р.).- ОНАХТ. Ч.1. С. 88–89. -Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3371
URI: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3371
ISBN: 978-617-7829-27-9
Appears in Collections:Наукові статті



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.