Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3371
Title: | Вплив попередньої обробки чіа на якість булочних виробів |
Other Titles: | Influence of chia pre-treatment on the quality of bakery products |
Authors: | Миколенко, Світлана Юріївна Mykolenko, Svitlana Безжовча, Дар’я Олександрівна Bezzhovcha, Darʺya |
Keywords: | чіа chia хлібо-булочні вироби bakery products гель gel льон flax |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Одеська національна академія харчових технологій |
Citation: | Миколенко С.Ю. Вплив попередньої обробки чіа на якість булочних виробів/С.Ю. Миколенко, Д.О Безжовча // Проблеми формування здорового способу життя у молоді: матер. ХІІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених і студентів з міжнародною участю (м. Одеса, 5 жовтня 2019 р.).- ОНАХТ. Ч.1. С. 88–89. -Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3371 |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3371 |
ISBN: | 978-617-7829-27-9 |
Appears in Collections: | Наукові статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Вплив попередньої обробки чіа на якість булочних виробів.pdf | 866,31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.