Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/3371
Назва: | Вплив попередньої обробки чіа на якість булочних виробів |
Інші назви: | Influence of chia pre-treatment on the quality of bakery products |
Автори: | Миколенко, Світлана Юріївна Mykolenko, Svitlana Безжовча, Дар’я Олександрівна Bezzhovcha, Darʺya |
Ключові слова: | чіа chia хлібо-булочні вироби bakery products гель gel льон flax |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Одеська національна академія харчових технологій |
Бібліографічний опис: | Миколенко С.Ю. Вплив попередньої обробки чіа на якість булочних виробів/С.Ю. Миколенко, Д.О Безжовча // Проблеми формування здорового способу життя у молоді: матер. ХІІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених і студентів з міжнародною участю (м. Одеса, 5 жовтня 2019 р.).- ОНАХТ. Ч.1. С. 88–89. -Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3371 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/3371 |
ISBN: | 978-617-7829-27-9 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вплив попередньої обробки чіа на якість булочних виробів.pdf | 866,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.