Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Інженерно-технологічний факультет
Кафедра харчових технологій. Магістри
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 28.
назад
1
2
3
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022
Обґрунтування технології виробництва сухого пророщеного зерна пшениці та застосування його при виробництві хлібобулочних виробів
Антоненко, Вікторія Артемівна
;
Antonenko, Viktoriia Artemivna
2022
Обґрунтування процесу підготовки кормів для споживання мікронізацією та екструдуванням
Рухлінський, Владислав Вадимович
;
Rukhlinskyi, Vladyslav Vadymovych
2022
Обґрунтування методів і способів дослідження та підвищення якості зерна під час його приймання, обробки та зберігання
Бєлий, Сергій Сергійович
;
Bielyi, Serhii Serhiiovych
2022
Обґрунтування технології виробництва печива з борошна нішевих культур
Позднякова, Альона Олександрівна
;
Pozdniakova, Alona Oleksandrivna
2022
Обґрунтування процесу очищення зерна пшениці від прицепника широколистого методом віброударного сепарування
Микало, Андрій Володимирович
;
Mykalo, Andrii Volodymyrovych
2022
Обґрунтування технології виробництва здобного печива функціонального призначення з додаванням харчової клітковини
Ільченко, Юлія Олегівна
;
Ilchenko, Yuliia Olehivna
2022
Обґрунтування технології гречаного солоду та солодових екстрактів для виробництва квасу
Безжовча, Дар’я Олександрівна
;
Bezzhovcha, Daria Oleksandrivna
2022
Обґрунтування технології біологічно цінних безглютенових снеків
Пекар, Катерина Русланівна
;
Pekar, Kateryna Ruslanivna
2022
Обґрунтування технології виробництва борошняних напівфабрикатів збагачених амарантовим борошном
Стрижак, Анна-Кристина Геннадіївна
;
Stryzhak, Anna-Krystyna Hennadiivna
2022
Обґрунтування технології борошняних сумішей для продуктів функціонального призначення хлібної групи
Ярошенко, Аліна Віталіївна
;
Yaroshenko, Alina Vitaliivna
Перегляд
Автор
1
Antonenko, Andrii
1
Antonenko, Viktoriia Artemivna
1
Bets, Yevhenii
1
Bezzhovcha, Daria Oleksandrivna
1
Bielyi, Serhii Serhiiovych
1
Butsa, Maryna
1
Honchar, Mariia
1
Husakova, Kateryna
1
Ilchenko, Yuliia Olehivna
1
Karpuk, Maksym
.
далі >
Тема
8
tekhnolohiia
8
технологія
4
efektyvnist
4
prorostannia
4
solod
4
zerno
4
ефективність
4
зерно
4
проростання
4
солод
.
далі >