Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Інженерно-технологічний факультет
Кафедра харчових технологій. Магістри
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 28.
назад
1
2
3
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022
Обґрунтування технології виробництва сухого пророщеного зерна пшениці та застосування його при виробництві хлібобулочних виробів
Антоненко, Вікторія Артемівна
;
Antonenko, Viktoriia Artemivna
2022
Обґрунтування процесу підготовки кормів для споживання мікронізацією та екструдуванням
Рухлінський, Владислав Вадимович
;
Rukhlinskyi, Vladyslav Vadymovych
2022
Обґрунтування методів і способів дослідження та підвищення якості зерна під час його приймання, обробки та зберігання
Бєлий, Сергій Сергійович
;
Bielyi, Serhii Serhiiovych
2022
Обґрунтування технології виробництва печива з борошна нішевих культур
Позднякова, Альона Олександрівна
;
Pozdniakova, Alona Oleksandrivna
2022
Обґрунтування процесу очищення зерна пшениці від прицепника широколистого методом віброударного сепарування
Микало, Андрій Володимирович
;
Mykalo, Andrii Volodymyrovych
2022
Обґрунтування технології виробництва здобного печива функціонального призначення з додаванням харчової клітковини
Ільченко, Юлія Олегівна
;
Ilchenko, Yuliia Olehivna
2022
Обґрунтування технології гречаного солоду та солодових екстрактів для виробництва квасу
Безжовча, Дар’я Олександрівна
;
Bezzhovcha, Daria Oleksandrivna
2022
Обґрунтування технології біологічно цінних безглютенових снеків
Пекар, Катерина Русланівна
;
Pekar, Kateryna Ruslanivna
2022
Обґрунтування технології виробництва борошняних напівфабрикатів збагачених амарантовим борошном
Стрижак, Анна-Кристина Геннадіївна
;
Stryzhak, Anna-Krystyna Hennadiivna
2022
Обґрунтування технології борошняних сумішей для продуктів функціонального призначення хлібної групи
Ярошенко, Аліна Віталіївна
;
Yaroshenko, Alina Vitaliivna
Перегляд
Автор
1
Antonenko, Andrii
1
Antonenko, Viktoriia Artemivna
1
Bets, Yevhenii
1
Bezzhovcha, Daria Oleksandrivna
1
Bielyi, Serhii Serhiiovych
1
Butsa, Maryna
1
Honchar, Mariia
1
Husakova, Kateryna
1
Ilchenko, Yuliia Olehivna
1
Karpuk, Maksym
.
далі >
Тема
3
doslidzhennia
3
fermenty
3
hrechka
3
kyslotne chyslo
3
pokaznyky skladu ta yakosti
3
pshenytsia
3
syrovyna
3
гречка
3
дослідження
3
кислотне число
.
< попередня
далі >
Has File(s)
28
true