Кафедра клінічної діагностики та внутрішніх хвороб тварин. Магістри : [45] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 45
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Діагностика та ефективність лікування гіпертиреозу у котів в умовах ветеринарної клініки «Акела» фізична особа підприємець «Журавчик І.Ю.» міста ДніпроФедчун, О. М.; Fedchun, O. M.
2022Діагностика, лікування та профілактика синдрому Пандори у котів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Ветеринарний простір Діскавері» міста ДніпроТимощенко, Є. В.; Timoshchenko, E. V.
2022Діагностичні критерії, ефективність лікування та профілактики пієлонефриту у собак в умовах навчально-наукового виробничого клініко-діагностичного центру UniVet факультету ветеринарної медицини Дніпровського державного аграрно-економічного університетуСтепаненко, П. А.; Stepanenko, P. A.
2022Клініко-діагностичні критерії, лікування та профілактика гіпотиреозу у собак в умовах товариства з обмеженою відповідальністю “Ветеринарний простір Діскавері” міста ДніпроПрохошина, В. І.; Prokhoshyna, V. I.
2022Діагностичні критерії та ефективність комплексної терапії за синдрому розладу рухової опори у собак в умовах державної лікарні ветеринарної медицини Шевченківського та Соборного районів міста ДніпроПрокопова, С. Д.; Prokopova, S. D.
2022Діагностика синдрому Довнера та ефективність лікувально-профілактичних заходів за метаболічної патології у корів голштинської породи в умовах відкритого акціонерного товариства «Чумаки» Дніпровського району Дніпропетровської областіПерістий, М. Г.; Peristy, M. G.
2022Діагностика та лікування тромбоемболій у котів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Ветеринарний простір Діскавері» міста ДніпроМіщенко, Н. В.; Mishchenko, N. V.
2022Клініко-лабораторна та інструментальна оцінка діагностичних критеріїв розвитку, лікування та профілактики за токсичного гепатиту у собак в умовах навчально-наукового виробничого клініко-діагностичного центру «UniVet» факультету ветеринарної медицини Дніпровського державного аграрно-економічного університетуМироненко, Є. О.; Myronenko, E. O.
2022Комплексна діагностика, ефективність лікування та профілактики патології сечостатевої системи у собак карликових порід в умовах державної лікарні ветеринарної медицини Шевченківського та Соборного районів міста ДніпроКутня, В. А.; Kutnya, V. A.
2022Діагностичні критерії та ефективність застосування в комплексній терапії нутрицевтиків за гастроентеральної патології у собак в умовах зоокомплексу «Троїцький» міста ДніпроЖулянова, С. Г.; Zhulyanova, S. G.
2022Діагностичні критерії та ефективність використання комплексної терапії і профілактики за бронхіту у собак та котів, в умовах навчально-виробничого клініко-діагностичного центру UniVet факультету ветеринарної медицини Дніпровського державного аграрно-економічного університетуГалайда, Л. В.; Galaida, L. V.
2022Використання ендоскопічних методів діагностики та лікування хронічних гастритів у собак в умовах зоокомплексу «Троїцький» міста ДніпроВасильченко, С. В.; Vasilchenko, S. V.
2022Діагностичні критерії та ефективність лікувально-профілактичних заходів за хронічного гастриту у собак в умовах державної лікарні ветеринарної медицини Шевченківського та Соборного районів міста ДніпроАнтонова, І. А.; Antonova, I. A.
2021Ефективність превентивно-лікувальних заходів за ентероколіту у собак в умовах Верхньорогачицької районної державної лікарні ветеринарної медицини Каховського району, Херсонської областіЯровчик, А. С.; Yarovchyk, A. S.
2021Клініко-діагностичні критерії та ефективність використання Бі-Септиму та Євіт-Селу в комплексній терапії за гострих шлунково-кишкових розладів у телят в умовах селянського фермерського господарства «Тілець», село Благовіщенка, Куйбишевського району, Запорізької областіТітов, В. С.; Titov, V. S.
2021Діагностика та ефективність лікування екзем у собак в умовах ветеринарної клініки фізична особа підприємець «Козлова С.С.» міста Кривий РігРуденко, Анжела Анатоліївна; Rudenko, Angela
2021Діагностика, лікування та профілактика обтурації кишечника у собак в умовах приватної клініки ветеринарної медицини «Доктор Вет» м. ДніпроПроскурня, А. В.; Proskurnya, А.
2021Діагностичні критерії та ефективність лікування і профілактики за піодермії у собак в умовах державної лікарні ветеринарної медицини Шевченківського та Соборного районів міста ДніпроПолушко, А. В.; Polushko, А. V.
2021Клініко-діагностичні критерії лікування та профілактика бронхообструктивного синдрому за бронхіальної астми у котів в умовах навчально-науково-виробничого клініко-діагностичного центру факультету ветеринарної медицини Дніпровського державного аграрно-економічного університетуМоруга, В. Р.; Moruga, V. R.
2021Діагностичні критерії, інтенсивна терапія та реанімація за хронічних хвороб нирок у дрібних тварин в умовах приватної ветеринарної клініки фізичної особи підприємця «Василенко М.М.» міста ДніпроКухар, Б. С.; Kukhar, B. S.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 45