Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4129
Назва: Обґрунтування технології борошняних виробів з використанням світлого ячмінного солоду, обробленого в полі надвисокої частоти
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii boroshnianykh vyrobiv z vykorystanniam svitloho yachminnoho solodu, obroblenoho v poli nadvysokoi chastoty
Автори: Волохата, Любов Валеріївна
Volokhata, Liubov
Ключові слова: дослідження
doslidzhennia
солод
solod
ферменти
fermenty
нвч-поле
nvch-pole
клейковина
kleikovyna
тривалість
tryvalist
потужність
potuzhnist
Дата публікації: 2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Волохата Л. В. Обґрунтування технології борошняних виробів з використанням світлого ячмінного солоду, обробленого в полі надвисокої частоти : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Волохата Любов Валеріївна ; наук. керівник Ковальова О. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 127 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4129
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є підвищення споживчих характеристик борошняних виробів на основі використання світлого ячмінного солоду. Metoiu roboty ye pidvyshchennia spozhyvchykh kharakterystyk boroshnianykh vyrobiv na osnovi vykorystannia svitloho yachminnoho solodu.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4129
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Волохата Л.В..pdf6,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.