Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4160
Title: | Обґрунтування технології виробництва солодких напоїв та начинок з буряка та моркви |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva solodkykh napoiv ta nachynok z buriaka ta morkvy |
Authors: | Ковязін, Ілля Миколайович Koviazin, Illia |
Keywords: | морква morkva буряк buriak напої napoi начинки nachynky фрукти frukty овочі ovochi м’якоть miakot функціональний продукт funktsionalnyi produkt технологія tekhnolohiia функціональні властивості funktsionalni vlastyvosti виробництво vyrobnytstvo |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Ковязін І. М. Обґрунтування технології виробництва солодких напоїв та начинок з буряка та моркви : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Ковязін Ілля Миколайович ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 135 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4160 |
Abstract: | Мета роботи – розробити науково обґрунтовану технологію виробництва солодких напоїв (нектарів) і начинок з овочів. Meta roboty – rozrobyty naukovo obgruntovanu tekhnolohiiu vyrobnytstva solodkykh napoiv (nektariv) i nachynok z ovochiv |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4160 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ковязін І.М..pdf | 4,71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.