Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4160
Назва: | Обґрунтування технології виробництва солодких напоїв та начинок з буряка та моркви |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva solodkykh napoiv ta nachynok z buriaka ta morkvy |
Автори: | Ковязін, Ілля Миколайович Koviazin, Illia |
Ключові слова: | морква morkva буряк buriak напої napoi начинки nachynky фрукти frukty овочі ovochi м’якоть miakot функціональний продукт funktsionalnyi produkt технологія tekhnolohiia функціональні властивості funktsionalni vlastyvosti виробництво vyrobnytstvo |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Ковязін І. М. Обґрунтування технології виробництва солодких напоїв та начинок з буряка та моркви : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Ковязін Ілля Миколайович ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 135 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4160 |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи – розробити науково обґрунтовану технологію виробництва солодких напоїв (нектарів) і начинок з овочів. Meta roboty – rozrobyty naukovo obgruntovanu tekhnolohiiu vyrobnytstva solodkykh napoiv (nektariv) i nachynok z ovochiv |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4160 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ковязін І.М..pdf | 4,71 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.