Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4164
Title: | Обґрунтування технології виробництва борошняних сумішей для продуктів функціонального призначення |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva boroshnianykh sumishei dlia produktiv funktsionalnoho pryznachennia |
Authors: | Мирошниченко, Вероніка Анатоліївна Myroshnychenko, Veronika |
Keywords: | борошно boroshno зерновий продукт zernovyi produkt функціональний інгредієнт funktsionalnyi inhrediient подрібнення podribnennia клейковина kleikovyna харчові волокна kharchovi volokna крупність krupnist розшарування rozsharuvannia |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Мирошниченко В. А. Обґрунтування технології виробництва борошняних сумішей для продуктів функціонального призначення : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Мирошниченко Вероніка Анатоліївна ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 123 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4164 |
Abstract: | Метою роботи є розробка однорідних стійких борошняних сумішей з додаванням борошна з круп’яних культур для продуктів функціонального призначення. Metoiu roboty ye rozrobka odnoridnykh stiikykh boroshnianykh sumishei z dodavanniam boroshna z krupianykh kultur dlia produktiv funktsionalnoho pryznachennia |
URI: | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4164 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Мирошниченко В.А..pdf | 5,22 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.