Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/4164
Назва: | Обґрунтування технології виробництва борошняних сумішей для продуктів функціонального призначення |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva boroshnianykh sumishei dlia produktiv funktsionalnoho pryznachennia |
Автори: | Мирошниченко, Вероніка Анатоліївна Myroshnychenko, Veronika |
Ключові слова: | борошно boroshno зерновий продукт zernovyi produkt функціональний інгредієнт funktsionalnyi inhrediient подрібнення podribnennia клейковина kleikovyna харчові волокна kharchovi volokna крупність krupnist розшарування rozsharuvannia |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Мирошниченко В. А. Обґрунтування технології виробництва борошняних сумішей для продуктів функціонального призначення : магістер. дипломна робота : 181, Харчові технології / Мирошниченко Вероніка Анатоліївна ; наук. керівник Калина В. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т, Інж.-технол. ф-т, Каф. технології зберігання і перероб. с.-г. продукції. - Дніпро, 2021. – 123 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4164 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є розробка однорідних стійких борошняних сумішей з додаванням борошна з круп’яних культур для продуктів функціонального призначення. Metoiu roboty ye rozrobka odnoridnykh stiikykh boroshnianykh sumishei z dodavanniam boroshna z krupianykh kultur dlia produktiv funktsionalnoho pryznachennia |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/4164 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мирошниченко В.А..pdf | 5,22 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.